maanantai 24. joulukuuta 2012

165. Merry Christmas!

No, monet ovat varmasti huomanneet [ainakin kaikki, joilla on facebook..] että tänään on jouluaatto! Tai, eipä sitä enää kauaa ole jäljellä. Me tultiin siis mummolaan tänään, ja kaikessa tylsyydessä ajattelin väsäillä pienen joulupostauksen. Tähän ei tule nyt mitään ponijuttua, koska en löytäny puhelimesta yhtään julkaisematonta kuvaa poneista, ja en saanut mitään niihin liittyviä lahjojakaan.


Joulu on kyllä kaikista kauneinta aikaa vuodesta. Meillä ei ole kovin paljoa koristeita, olen tosi laiska tekemään tämmöisiä juttuja.. Meiltä kumminkin löytyy joulukuusi ja täällä mummolassa on enemmän koristeluja. Myös luonto on ihan älyttömän nätti juuri tähän aikaan vuodesta, puut on lumessa ja kaikkialla on valkoista ja huuraista. Kun on käynyt ponien kanssa ulkoilemassa, niin on kyllä tosi ihanaa ja kaunista.


Ennen kuin lähdettiin tänne, kerkesin kotona ratsastaa molemmat ponit [kummatkin meni muuten ihan superhienosti!], käymään joulusaunassa ja syömään puuroa. Ponitkaan eivät jääneet ilman herkkuja, sillä perinteiden mukaan tein kaikille pienet jouluomput. Kaiversin siis omenista sisukset pois ja laitoin sinne banaania, porkkananpaloja ja näkkäriä. Kyllä maistui kaikille ;)


Sitten näihin lahjoihin: en siis toivonut melkein mitään, se puhelimen korjaus oli kaikista suurin lahja. Sain kumminkin tosi kivoja lahjoja! Alla esittelyssä ovat suosikkini:


Huomaatte varmaan, että tuossa on paljon lukemista. Luen tosi paljon, ja toivonkin aina joitakin kivoja kirjoja jouluisin. Tänä jouluna tuli Merja Jalon kaksi kirjaa, Nummelan ponitalli-sarjasta Palavat silmät ja Jesse-sarjasta kaverikoira. Lisäksi sain tuon Aku Ankka-pokkarin. Finnkinon leffalippuja tuli muutama, ne on aina kivoja koska tykkään käydä elokuvissa. Sitten vielä muutama aina hyödyllinen muistitikku, suklaata sekä lahjakortti H&M :) Lisäksi sain muita pikkujuttuja, kuten aamutakin, kynttilöitä ja pussilakanat.

Hyvää joulua vaan kaikille ;) ♥ t. minä ja ella

ps. Meidät löytää nykyään myös instagramista, nimimerkillä venlaww, ja kaikki halukkaat vaan seurailemaan! :)

4 kommenttia: