tiistai 11. joulukuuta 2012

160. Kehitystä Annyn kanssa kuvina [osa 2]

Nyt on sitten vuorossa minun ja Annin kehityspostauksen toinen osa, eli koulupuoli. Siinä ei ehkä ulkoisesti näy paljoakaan kehitystä, koska poni on alusta asti ollut semmoinen, että menee ns. muodossa. Sillä on aika töpötöpö-askeleet, ei kovin lennokkaat niinkuin esimerkiksi Nasulla, jolla on melko hyvät liikkeet (ne tosin tulevat esiin vain hyvän ratsastajan kanssa, meidän meno on, nooh, ei niin lennokasta). Mutta, takaisin asiaan. Eli kuvista sitä muutosta ei kovin hyvin huomaa, mutta kun videolta katsoo ja selkään itselle tuntee, niin Anni liikkuu todella paljon rennommin, liike on vapaampi ja rauhallisempi.

Tuuppailukuvia löysin harmillisen vähän, ja sen takia aika monet ovat olleet täällä ennenkin esillä. Meillä pitäisi olla paljon kuvia talvelta 2010-2011, mutta ne ovat hävinneet jonnekkin. Myös nyt viimeisen vuoden ajalta meistä ei ole taidettu ottaa ainuttakaan kuvaa, kun mennään koulua. Sen takia nyt laitoin loppuun myös kuvia, missä Roosa menee Annilla. Se ei varmaan haittaa, koska Roosa ratsastaa Annilla melko samalla tavalla kuin minä,  ja Anni liikkuu vähintään yhtä hyvin sekä Roosankin kanssa, joten se ei varmaan haittaa, että eri ratsastaja siellä selässä on :)

Poni on tässä viimeisen vuoden aikana siis rentoutunut ja ratsastettavuus on parantunut todella paljon. Nykyään Annilla ratsastaminen on ihanan helppoa, kun taas Nasun kanssa pitää tehdä oikeasti paljon töitä, että sen saa liikkumaan hyvin. Mutta ollaan me kyllä Anninkin kanssa treenattu, että se on nyt tässä pisteessä, eikä ole kyllä ihan helppoa ollut.



toukokuu 2010
toukokuu 2010

elokuu 2010

elokuu 2011

elokuu 2011

syyskuu 2011

tammikuu 2012

toukokuu 2012


elokuu 2012
Jos ette sitä edellistä kehityspostausta ole vielä nähneet, käykääs katsomassa se tästä linkistä!

14 kommenttia:

  1. ihana postaus venkkulii ♥ mut hyi kamala noi kuvat mis meen XDD viime vuon ja sitä ennen ei mikää tominu, mut huhhhh onneks oon ees vähä oppinu XDDD ja muka liikkuu anny mun kaa yhtä hyvi ku sul..... just juu XD älä huijjaa ;))) mut awws ankka ja sä oot nois ekois aika sulo ♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. pöh pöh älä sinä siellä mitäää!;) ootte ankan kaa iha supereita♥ ja noi viimeset kuvat on oikeesti hyviä, poni liikkuu vaan kaikista hienoiten!(:♥

      Poista
  2. Pakko sanoa että kirjoitat tosi fiksua tekstiä ikäiseksesi, postaustesi perusteella voisi veikata ikääsi paljonpaljon vanhemmaksi! Lisäksi sinulla on upea kyky noiden ponien kanssa työskennellessäsi (postausten perusteella, niin ratsastuksellisesti kuin myös hoitopuolella :) ), mutta tulokset vaativat valitettavasti paljon treeniä.. Toivottavasti sinusta ja Nasusta saadaan vielä kuulla kunhan saatte palaset kohdallen ja kiirehän teillä ei vielä mihinkään ole, mutta tsemppiä paljon jatkoon!!

    VastaaPoista
  3. kiva postaus :) näkee miten paljon on tullu kehitystä! onks roosalla blogia ? (:

    VastaaPoista
  4. Vautsi miten ootte kehittyneet mutta pakko sanoa että kuvien perusteella Roosa menee vähän paremmin Annilla :) Älä ota itseesi äläkä suutu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti, ja jep nii menee!:) en mä tollasesta ihan suutu;)

      Poista
  5. Miksi muuten tuo Anny pitää kieltänsä ulkona joissain kuvissa? :)

    VastaaPoista
  6. Hyvin menee jokaisessa kuvassa (:

    VastaaPoista
  7. Minkä ikäinen olit kun sait Annin? :D

    VastaaPoista