sunnuntai 20. tammikuuta 2013

175. Roosan ja Annyn hyppytreenit

Jee, opin käyttämään niitä Picasan verkkoalbumeita, kiitos siitä Jennille ja alunperin kai Tiialle ;) Nyt tosiaan jatkan bloggailua entistä ahkerampana! Nyt tosin, kun treenikausi vielä jatkuu, taidetaan mennä samalla tavalla kuin ennen joulua, eli teen muutamia pieniä erikoispostauksia. Ja vähän ajan päästä saatatte taas saada ihan normipostauksia, jos suunnitelmat toteutuvat. Siitä sitten lisää myöhemmin, vielä en paljasta mitään!

Mutta kumminkin, silloin kun tein sen uudenvuoden-postauksen, siinä ei ollut vielä ponien tekemisiä. Joten vaikka tämä postaus nyt tuleekin muutaman viikon myöhässä, niin parempi näin kuin ei ollenkaan. Eli suunnattiin aamulla Annin kanssa maneesille hyppäämään. Rakentelin radan samalla, kun Roosa verkkasi ponin. Tein kerrankin vähän erilaisen radan, ja siitä tulikin tosi kiva ja päästiin tekemään vähän haastavampiakin juttuja. Aloitettiin kumminkin ihan pienillä esteillä, että Roosa pääsi taas totuttelemaan miten Anni hyppäsikään.



Muutaman verkkahypyn jälkeen hypättiin pienillä vielä muutama rata. Aluksi oli vähän hankaluuksia, paikat ei osunut ja rytmi ei oikein löytynyt, mutta jo toisella kerralla homma alkoi toimia. Anni hyppäsi innoissaan ja nätisti eikä Roosassakaan mitään vikaa ollut.



Lopuksi nostettiin esteet ehkä 80-90cm korkeuksiin. Tarkoituksena oli tulla yksi rata vielä, mutta se tökkäsi heti ekalle esteelle, kun Anni päätti ettei hyppääkkään. Syytä ei siihen keksitty, paikka oli hyvä, laukkakin sujui eteenpäin, mutta poni vaan päätti kokeilla, että jospa en hyppäisikään. Se tuli sitten niin yllätyksenä, että Roosa kävi tutustumassa maneesin pohjaan ihan lähietäisyydeltä. Oltiin vielä matkalla naurettu, kun Roosa ei ollut tippunut yli vuoteen, ja viime kertakin oli Annilta... :D No, aina ei vaan onnistu!




Kun oltiin tarkistettu, että kaikki on taas kunnossa, Roosa hyppäsi selkään ja uusi yritys. Mutta taas tuli kielto. Ja seuraavallakin kerralla. Silloin laskin esteen ihan pikkuristikoksi, koska Annihan ei hyppää jos se ei halua. Tällä kertaa poni hyppäsi nätisti yli. Nostin esteet takaisin pystyksi, ja sitten se meni yli ihan kuin mitään kieltoja ei olisi tullutkaan, ja niin meni koko loppuratakin. Poni hyppäsi tosi kivasti, ei kieltänyt eikä tiputtanut, muitakaan ongelmia ei ollut. Hienot tytöt :)




Kieltoihinkin keksittiin sitten syy. Ekasta stopista Anni vähän säikähti kun Roosa tippui, niinkuin aina kun sieltä tulee alas. Ja ei se sitten uskaltanut hypätä seuraavillakaan kerroilla, ennen kuin este oli sitten niin pieni että Anni pääsi siitä kävellenkin yli. Yleensähän jos poni keksii alkaa kieltämään, niin sitä ei kyllä mitenkään saa hyppäämään edes tuon kokoisia esteitä. Silloin kumminkin meni loppuajan tosi hienosti, eli tämä oli meidän ainoa järkevä päätelmä.

Nasun kanssa meidän oli tarkoitus lähteä tuuppailemaan, mutta huomattiin, että ponin kenkä oli melkein irti, eikä sitten pystytty lähtemään vaan Nasu sai vapaapäivän.


Mietin pitkään, julkaisenko tämän postauksen, kun se tuli näin myöhässä, mutta... Kerrankin kun oli kunnollisia kuvia, niin onhan se nyt sitten julkaistava etteivät ne mene hukkaan :)

7 kommenttia:

  1. Onks roosalla blogia?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei oo blogia :( mutta youtubesta löytyy nimellä rrrroosaa :)

      Poista
    2. Hihi (: Anni itseppänen (:

      Poista
  2. kiva postaus ja kivoja kuvia eikä haitannu että kuvat oli vanhoja! :)

    VastaaPoista
  3. VENLAAA XDDDD hahahah hyiiiiii toi okserikuva et ois saanu laittaa!!!! jaja omggg oon iha semi hyvä lentää <33 !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. miks arvasin sun reaktion XDDD mut eipäs ku ootta superhienot ! <3 ja oothan sä joo ;))

      Poista
    2. Kiva kattoo alusta asti miten oot kehittyny, annin ja toki nasunkin kaa. :-) ois kiva jos asuisit viel täällä ;-) p.s.oon karkki ja p.p.s. oot toisi hyvä ratsastaa ja toosi hieno blogi!!

      Poista