perjantai 18. tammikuuta 2013

174. Kuulumisia ja ongelma bloggerin kanssa

Nyt on ollut postaustaukoa, mutta tällä kertaa voin rehellisesti sanoa, että se ei ole ollut minun vika. Päinvastoin, kerrankin minulla olisi postausintoa ja ideoita, mutta en saa ladattua kuvia koneella. Ja ilman kuviahan en pysty/halua postauksia tehdä. Ongelmanahan on, kun kuva-ikkunan aukaisee, sitä valitse tiedostot-näppäintä ei tule, vaan se häviää. Kuvia pystyy kai ladata jotenkin Picasan avulla (?) mutta kun en ole kovin hyvä näissä asioissa. Jos joku osaisi auttaa, niin apu kyllä kelpaisi :) Näihin viimeisiin postauksiin latasin kuvat puhelimen kautta, mikä ei suoraan sanoen ole se helpoin tapa.

 


Ponien kanssa ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä, tavalliseen tapaan on treenailtu vaihtelevalla menestyksellä. Nasun kanssa hyppäämisessä on jo suunta ylöspäin, kieltoja ei tule juuri ollenkaan, mutta alitempoisuutta on vieläkin välillä. Anni taas on normaali itsensä, ollaan käyty jäällä baanailemassa ja vaikka mitä muuta kivaa. Talvi on siinä mielessä kivaa aikaa, kun pääsee lumiseen maastoon, hankitreeniin ja jäälle. Nyt kumminkin alkoivat taas pakkaset, viimeiset päivät on ollut n. 25 astetta pakkasta, joten ei ole oikein pystynyt ratsastamaan kunnolla. No, jospa nämäkin pakkaset tästä lauhtuisivat ja päästäisiin taas kunnolla töihin!

Viimeisimmäksi, mutta ei vähäisimmäksi, wow, meillä on jo yli 500 lukijaa! Empä olisi blogia aloittaessa ikinä uskonut että saavutettaisiin tämmöisiä lukuja. Ja kiitos myös edelliseen postaukseen tulleista ihanista kommenteista, kaikista tuli tosi hyvä mieli, ootte kaikki ihania :)



Oi kun oli kiva pitkästä aikaa tehdä postausta! Ei ole enää mitään kirjoitettavaa, mutta sain vähän aikaa sitten haasteen Vekiltä, ja vaikka en yleensä haasteita tee, niin nyt on niin hirveä into, että päätin tehdä tämän nyt.

-Kerro 11 asiaa itsestäsi
-Vastaa haastajan 11 kysymykseen
- Keksi 11 uutta kysymystä
- Haasta 11 bloggaajaa
- Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät
 
 
11 asiaa minusta
 
1. Olen tosi laiska, kaikissa asioissa. Ponien ratsastus jää yleensä iltaan, koska koulusta tullessani jään muutamaksi tunniksi laiskottelemaan ja syömään.
 
2. Pidän paljon kuvaamisesta, ja haluaisin jonkun järjestelmäkameran! Olisi ihana päästä kuvailemaan oikein kunnolla, kun en tällä nykyisellä kalustolla pysty kuvailla kovin hyvin.
 
3. Onneksi minulla on kumminkin vihdoin hyvä puhelin, Samsung Galaxy s2. Ostin sen itse (käytin kaikki vähäiset rahani siihen...) syksyllä ja en ole hetkeäkään katunut.
 
4. Syön monta kertaa päivässä oman keksimäni välipala-annoksen, jossa on muroja, jogurttia ja banaanin paloja. Se on tosi hyvää! Opin myös vähän aikaa sitten juomaan teetä, mistä olen tyytyväinen, koska on se ainakin vähän terveellisempää kuin kaakao.
 
5. Pidän paljon olla vaan tallissa ponien kanssa, tekemättä mitään. Istuskelen ponien luona tai heinäpaalin päällä miettimässä, kuuntelemassa musiikkia tai höpisemässä poneille.
 
6. Suoristan hiukset aina kouluaamuisin, mutta silti ne ovat ihan kiharat kun pääsen kouluun asti.
 
7. Lopetan näiden asioiden keksimisen tähän, koska tässä ei kohta ole enää mitään järkeä :D
 
 
 
Haastajan kysymykset
 
1. Lempimaa missä oot käyny?
- Italia tai Espanja. Ehdottomasti. Ollaan Italiassa käyty kahdesti, ja molemmilla kerroilla oli kyllä ihan hirmu kivaa! Espanjassa ollaan käyty useamminkin, kai neljästi? En osaa sanoa kumpi oli parempi. Italiassa asuttiin villassa, eli niinkuin omassa talossa, missä ei ollut muita, meillä oli siellä uima-allas yms. Espanjassa taas ollaan aina oltu hotellissa, mikä on myös ihanaa!

2. Lempibändi/laulaja?
- Ei ole yhtä parasta, kuuntelen vähän kaikenlaista musiikkia.

3. Lempiruoka?
- Apua, tää on vaikea. Tykkään niiiin monesta! Mutta jos vaan näin ympäripyöreästi sanon, niin pastat erilaisten lisukkeiden kanssa, sekä tietysti roskaruoka ;)

4. Koira vai kissa?
- Kissa! Meilläkin on kaksi kissaa, Mustikka ja Mansikka. Ennen pelkäsin kissoja, mutta nykyään en edes uskoisi sitä, kissat on varmaan lempieläimiäni ponien ja pupujen lisäksi.

5. Mitä haluaisit harrastaa ja miksi?
- Jos en ratsastaisi, niin leipomista. Tosin en tiedä onko se harrastus? :D Mutta leipominen ja varsinkin sitten syöminen on tosi hauskaa ja namia.

6. Musiikki merkitsee sulle:
- No kyllä selviän ilman musiikkia jos on ihan pakko, mutta mielellään en sitä tekisi. Kuuntelen musiikkia yleensä aina koulumatkoilla ja muutenkin kun on semmoisia hetkiä.

7. Kauanko oot blogannu?
- Noin puolitoista vuotta.

8. Lempinäyttelijä?
- Rehellisesti, en tiedä ketään näyttelijöitä.

9. Lempielokuva?
- En kovin paljoa katso leffoja, joten en kovin monia tiedä. Mutta monet lastenelokuvat - varsinkin Disneyn! - ovat ihan parhaita.

10. Nettisivut missä käyt?
- Pääasiassa facebook, blogger ja youtube, puhelimella instagram. Ja hevostalli.net.. ;) Myös muilla käyn satunnaisesti, mutta nuo ovat yleisimmät.

11. Millä luokalla oot?
- 7. luokalla.


3 kommenttia:

  1. Mulla on toi sama ongelma, mut ratkasin sillä, että kirjoitin blogiin aina Mozillan kautta, Explorel ei toimi siinä tilanteessa...:(

    VastaaPoista
  2. Itse teen niin, että menen picasaan ja maalaan sieltä ne kuvat mitkä haluan blogiin. Sitten painan hiiren oikealla näppäimellä ja siellä on vaihtoehto "lataa picasa-verkkoalbumeihin". Ja sitten bloggerista sama kuvanlaitto kohta ja sieltä "Picasan verkkoalbumeista". Toinen vaihtoehto on mennä suoraan picasan verkkoalbumiin ja sieltä lähettää koneen kautta :)

    VastaaPoista
  3. lataa photobuckettiin kuvat ja lisää ne html koodilla postaukseen html osioon,nopeaa ja helppoa ja kuvat pysyy hyvälaatuisina:)

    VastaaPoista