sunnuntai 19. elokuuta 2012

138. LvR/Jyväskylä aluekisat

Noniiin, pitkästä aikaa pääsin taas postailemaan, tosin en omalta koneelta, taaskin teknisistä syistä, tällä kertaa netti ei toimi, mokkula ei mene päälle ollenkaan. Sen takia en ole päässyt nettiin ollenkaan, ja ei ole oikeinsiis pystynyt kirjoittamaan ;) Nytkin tulee valitettavasti taas kuvaton postaus, koska a) en ole löytänyt kisoista kuvia b) en ole omalla koneella joten en saa vahnojakaan kuvia laitettua. Mutta sitten taas asiaan!

Lähdettiin eilen aamulla puoli kahdeksan aikaan ajamaan Jyväskylää kohti, matkassa meni reilu 2tuntia. Kun päästiin perille, laiteltiin Nasu kuntoon. Menin siis metrin alueluokan, koska nuo kympit on mennyt vähän huonommin niin mennäät nyt muutamat kisat tätä 90-100cm linjaa. Lauantaina ei kumminkaan ollut ysikymppiä, se oli perjantaina, mutta koska ei silloin päästy niin menin vain yhden luokan. Lähdin yhdeksäntenä, ja kävin verkkaamassa ponin ennen radankävelyä. Kerkesin hetken verkkaaman ennen kuin radankävely alkoi, mutta koska verkka oli aika kaukana kisakentästä, ja laiska kun olen niin verkkailin loppuun ennen kuin menin kävelemään rataa. Poni meni ihan hyvin, oli reipas ja hyppäsi nätisti, pari kieltoa tuli mutta ei mitään pahempaa. Rata oli aika tavallinen, ei kovin vaikea. Ainoastaan muuri vähän mietitytti että suostuuko Nasu sitä hyppäämään ollenkaan.

Myös kisakentän vieressä raviradalla oli pari verkkaestettä, joten katsoin muutaman radan ja otin vähän hyppyjä vielä ennen kuin lähdettiin radalle. Rata alkoi hyvin, ykkönen meni nätisti. 2-3 esteet oli linjana, välissä 20metriä, joten mietin menenkö reippaassa laukassa viidellä vai otanko kiinni ja kuudella, mutta päätin mennä viidellä, joka oli hyvä ratkaisu ja Nasu venyi nätisti. Muutenkin koko perusrata meni hyvin, ja päästiin nollilla maaliin. Uusinnasssakin eka este meni yli, mutta sitten tuli okseri-pysty-linja, jossa oli 24½m välissä. Nasu hyppäsi okserin, mutta minulle tli oikosulku, en YHTÄÄN muistanut montako laukkaa tulee, pitääkö laittaa eteen vai ei. Mietin sitä sitten liian pitkään, ja poni pysähtyi pystyn eteen. No, sitten uusi lähestyminen ja yli meni. Seuraavaksi olisi pitänyt tehdä kulma, jonka jälkeen oli aaltolankku. En sitten mkuistanut siinä yhtään ratsastaa, ajatus jäi edelliselle esteelle ja taas tuli kielto. Eli uusinnasta tuli siis hylätty. Nasu kumminkin hyppäsi aallon vielä, ja verkassakin menin okserin kerran, eikä ongelmia.

Tuommoisen samanlainen kulma oli meidän ongelma Kemiössäkin, siinä metrin luokassa tuli täsmälleen samanlainen kielto. Niitä siis pitää treenata! Olinb kumminkin tyytyväinen Nasuun, se hyppäsi hyvin ja vauhtiakin oli tarpeeksi, kun viime kisoissa se on ollut vähän hidas. Omat virheet tietysti harmitti, mutta mielummin omia virheitä kuin turhia kieltoja, jos ajattelee positiivisesti.

Nyt seuraavilla kahdella viikonlopulla ei ole kisoja, mutta sitten 8.9 mennään varmaan Kiuruvedelle aluekisoihin, Nasulla menen 90 & 100cm, ja Annikin lähtee mukaan hyppäämään kasikymppiä ;) Pääse sekin taas kisaamaan, katsotaan nyt että suostuuko se hyppäämään ollenkaan, sen näkee sitten.Bloggailun suhteen jatketaan koneen toiminnan mukaan.

ohoh, tulipas nyt pitkä postaus, kukaan ei varmaan tätäkään jaksa lukea ;) Ulkoasusta muuten vähän asiaa, tein kotona uuden bannerin, koska en pidä tuosta nykyisestä yhtään, mutta tietysti unohdin ottaa sen mukaan, joten joudutte kestämään tuota siihen asti että saan sen uuden ladattua.

4 kommenttia:

  1. kauheen synkkä ulkoasu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksi ulkoasun pitäsi aina olla esim. kirjava tai muuten jotenkin iloisen näköinen.
      Pidän tästä, on ainakin erilainen ja hyvällä tavalla yksinkertainen. (:

      Poista
    2. Luitkohan tekstiä ollenkaan? Siinä lukee että ulkoasu vaihtuu heti kun saadaan oma kone toimimaan (;

      Poista
  2. jes postasit! kohta anski pääsee tykittelemää ;)

    VastaaPoista