keskiviikko 1. elokuuta 2012

135. Kouluponeilua [paljon kuvia]

Saattekin nyt ihan normaalin postauksen tavallisesta arjesta, tai no siis lomailusta. Roosa kun tuli meille taas, joten kuvia on! ;) En kumminkaan hitaan koneen takia jaksa kovin paljoa niitä ladata. Kuvia on kumminkin reilusti tavallista enemmän, ja myös muuta kuin tuuppailua, johon otsikko viittaa.

Maanantaina olin Nasulla kouluvalkussa. Se oli vasta 21-22, joka on minulle aivan liian myöhään, en yhtään jaksaisi lähteä niin myöhään ratsastamaan, ja vielä tuuppailemaan, huhhuh.. Yllättävän hyvin kumminkin meni, jaksoin itse ratsastaa ja Nasu toimi ihan superhyvin! Perusjuttuja mentiin, avoja, lisäyksiä ja vastalaukkoja lähinnä.




Eilen menin ilman satulaa omalla kentällä, ja poni oli edelleen yhtä nätisti. Illemmalla käytiin myös uittamassa molempia poneja, mutta siitä ei ole kuvia. Jos tulee nyt aurinkoisia päiviä, niin otetaan sitten äiti mukaan kuvaamaan. En ole tainnut edes täällä kertoa meidän uittoreissuista, mutta tosiaan ollaan aika paljon käyty uimassa, ja varsinkin Nasu on oikea vesipeto!



Tänään päätin vaan irtojuoksuttaa ponia, ja käytiin sitä ennen ottamassa rannassa muutama kuva. Aluksi otettiin liinassa pari ravikierrosta, ja sitten päästin Nasun irti, ja vauhtia kyllä riitti! Hyvä että saatiin innostunutta ponia ollenkaan pysähtymään.



Roosa on sitten tuttuun tapaan mennyt Annilla. Maanantaina Roosa tuli niin myöhään, että kerkesi ratsastaa vasta minun ja Nasun kouluvalkun jälkeen, joten silloin ei vielä saatu kuvia. Eilen sitten mentiin sitten jo päivällä. Ponin ja Roosan yhteistyö alkoikin heti toimia vanhaan malliin eli erittäin hyvin, Roosa kun on paljon jaksavaisempi ja kärsivällisempi koulussa kuin minä, ja Anni on meni hienosti! Lopuksi käytiin vielä maastossa vähän laukkailemassa ja kuvailemassa, ja poni oli huippuinnokas.



Tänään Anni olikin vielä hienompi! Roosa meni ilman satulaa, ja ei voi muuta sanoa kun että mulla on ihan upea poni! ja Roosa tietysti myös, eihän se ilman hyvää ratsastusta mene yhtään minnekkään.



Sain Annista myös ihan liian suloisen kuvan tarhassa, kun poni päätti järjestää pienen esityksen (;


13 kommenttia:

  1. jeee, ihanaa kun tuli pitkästä aikaa normaalipostaus! :) tätä on odoteltu.

    VastaaPoista
  2. Mäkin oon oottanu näitä sun postauksias! :) Ihania kuvia, varsinkin toi missä seisotte vedessä

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus (: Mistä oot ostanu noi pinkit jalustimet ? ihanat <3

    VastaaPoista
  4. ihanat ootte ! ♥ :))
    ää noi sun rats kamppeet on ihanat!
    mistä noi housut,paita ja vyö on ostettu tai minkä merkkiset ?
    ja oot ihan sairaa hyvä ratsastaan! samoin toi roosa! onko roosal blogia?
    ootteko nyt estevalkkoihin menossa ?
    ja missäpäin tuo talli on ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roosalla ei ole blogia, ja ei oo nyt estevalkkuja kun on senverran paljon kisoja. Meillä on ponit kotona Kuopiossa. Noista vaatteista en muista ;)

      Poista
  5. Tää oli tosi kiva postaus ja ihania kuvia <3 (:!

    VastaaPoista
  6. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia ! Ja sulla tosiaan on tosi hienoja poneja (:

    VastaaPoista
  7. hyvä ropo ja venla! oootte sikahyvii ja ponit kans ♥

    VastaaPoista
  8. Eiks toi ole vaarallista jos Annin kieli roikkuu ratsastaessa? :o sehän voi purra sen poikki vahingossa. Mutta muuten tykkään sun blogista aivan hirveästi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei olla ikinä asiaa noin ajateltu, mutta eipä sille oikein voi mitään tehdä... ;)

      Poista
  9. ^^ Anonyymi on ihan oikeessa. Kielen voi sitoa kiinni :)

    VastaaPoista