lauantai 4. elokuuta 2012

136. Roosa ratsastaa & uittamassa

En olekkaan itse pariin päivään ponien selkään kiivennyt, vaan Roosa on hoitanut ratsastamisen. Toissa päivänä Roosa meni ensimmäistä kertaa Nasulla kunnolla, muutaman kerran on kokeillut lyhyesti, mutta nyt pääsi sitten tutustumaan poniin paremmin. Alkuun oli pieniä ongelmia, Nasu oli laiskahko. Jonkun ajan päästä Nasu alkoi kumminkin liikkumaan oikein hyvin.








Annilla oli silloin vapaa, mutta eilen aamulla suunnattiin naapuriin hyppäämään. Roosa verkkasi reippaan ponin hyvin, ja meni aluksi puomeja ja kavaletteja, kun rakentelin muutaman esteen. Aloitettiin pikkuristikoista, ja tultiin sitten pystyä ja okseria n. 90cm asti. Ei mitään ongelmia ;)



Sitten tultiin muutama pienempi rata ehkä 70-80cm korkeudessa, ja nekin sujuivat reippaalta ponilta hienosti. 6½m sarjalla oli ekalla kerralla pientä epäselvyyttä, ja saivat tungettua kaksi askelta siihen väliin. Seuraava kerta tuli nätisti yhdellä.




Loppuun tultiiin vielä yksi radanpätkä vajaan metrin korkeuksissa. Ensimmäinen este meni hyvin, mutta sen jälkeen alkoivat ongelmat etäisyyksien kanssa, ja Roosa ja Anni saivat monta paikaltaan pomppua aikaan. Nekin ongelmat kumminkin selvisivät, ja poni hyppäsi taas superisti!




Iltapäivällä lähdettiin sitten uittamaan, ja otettiin äiti mukaan kuvaajaksi. Nasu oli tapansa mukaan innoissaan, ja Annikin suostui muutamaan kertaan uimaankin. Se nimittäin pelkää vettä, ja on muutenkin vähän hysteerinen kaikesta, niin se on jo hyvä saavutus. Tosin poni päätti järjestää vähän jännitystä mukaan, ja uimaan lähtiessään upotti päänsä niin, että vain korvan näkyivät! Sitten se nousi tyytyväisenä ylös ja jatkoi uimista.









Anni on myös oppinut menemään tarhaan ja tulemaan sisälle vapaana Nasun perässä. Eilen se sitten jäi syömään pihalle syömään vapaana. Se vaan on niin söpö, kun tulee kurkistelemaan olohuoneen ikkunasta sisään ja käy syömässä äitin kukkaistutukset ;)




25 kommenttia:

  1. ihanii kuvia ja söpö anni ♥

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus ja söpönä ponskut, repesin kun oli tuo Annyn uitto kuva, korvat ja silmät oli juuri ja juuri pinnalla :D

    VastaaPoista
  3. Anny hukkuu tossa yhessä kuvassa:::DDD

    VastaaPoista
  4. Tosi söpöi noi sun molemmat ponit :))

    VastaaPoista
  5. Ihania kuvia jälleen kerran! :)

    VastaaPoista
  6. Hienoja kuvia :) Roosa on kyllä niin hyvä ridaan!

    VastaaPoista
  7. Kiva blogi! ja suloisia poneja:) Käythän vilkaisemassa ja liittymassä;)
    http://myhorsesdream.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  8. Moikka! Silloin kun Nasu ontui niin käytittekö sen jossain klinikalla? Paraniko nopeasti? Mitä sille tehtiin siellä klinikalla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytiin klinikalla, jalat tutkittiin, juoksutettiin, kuvattiin ja piikitettiin. Syy löytyi kumminkin suurimmalta osin satulasta, ja ongelmat loppuivat satulan vaihdon jälkeen (:

      Poista
  9. ihana blogi sulla <:kivoja ponei ja kuvia, liityn lukijaks! :]

    VastaaPoista
  10. Hei, muistanko väärin vai eikö tolla Roosalla ollu myös blogi? Voisitko linkata sen :)

    VastaaPoista
  11. moikka! oon uus lukija ja sulla on tosi kiva blogi! mut ois yks kysymys, että kuka tuo roosa on? :) onko annin vuokraaja vai muuten vaan sun kaveri? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Roosa on paras kaverini, mutta asuu Vantaalla joten käy meillä aika harvoin (;

      Poista
  12. Voi vitsi repesin annyn "hukkumis"kuvasta !! :D

    VastaaPoista
  13. Ihanaa varmaan uittaa hevosia! Hienoja kuvia.

    VastaaPoista
  14. Mä en tajua miten annat ton roosan ratsastaa sun poneilla!
    Ratsastaisit itse kun olet niiin hyvä ratsastaaa ja toi Roosa vaa makaa ihan kunnolla kaulalla ja jalka takaviistossa,kun hyppää ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuvien perusteella roosa on osi hyvä ratsastaa ja mitä se sulle kuuluu jos venla antaa roosan ratsastaa poneillaa.....

      Poista
    2. anteeks mitä ihmettä???? :D :o joo, Roosalla on estepuoli heikompi kun koulupuoli, muttaei ponit missään nimessä kärsinsiitö vaikka Roosa niillä hyppäisi, Anni on ollut ratsastuskoulussakin niin veikkaampa että sillä on ollut selässä paljonpaljon huonompiakin ratsastajia... Roosa ratsastaa ihan mielettömän hyvin ja siististi, että eipä kannata tulla tänne mitään tommosta sanomaan...

      Poista
    3. ite en tykkäää sen tyylistä :oo koska se sukeltaa niin paljon +selkä ihan kyyryllä kun hyppäää :ooo mutta kaikilla on oma maku :)

      Poista
    4. nii no onhan siinä parantamista, ja niinkun mainitsin niin tarkoitin lähinnä koulupuolta, roosa on enemmän kouluratsastaja ;) ja sitä, että vaikka nyt roosalla ei olekkaan täydellinen esteistunta, niin ei anni kärsi siitä vaikka roosa sillä hyppää :)


      joo sori toi edellinen kommentti oli vähän sekava, koska suutuin kun eka anonyymi kirjotti niim rumasti :(

      Poista
    5. Kyllä huomaan että Roosa on paljonpaljon parempi koulussa,mutta välillä antaa hepan mennä kuolaimen alle eikä se ole kauhean kivan näiköistä,mutta muuten hyvä ratsastaja :) Esteet ei ooo mitenkäää sen juttu...

      Poista
    6. no nii, eihän kukaan oo täydellinen :) mutta kannattaa vilkaista myös nuo uudemmat postaukset, missä roosa ratsastaa, koska siinä on tapahtunut aika suurta kehitystä ;)

      Poista
  15. voi että ikävä kesää<33ihania poneja sulla<333

    VastaaPoista