keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

129. Annista tuli malli!

Nyt siis postausta eilisestä erikoisemmasta estevalkusta, josta jo viime kerralla mainitsinkin. Tai no, ei tämä kyllä mikään estevalkku ollut, vaan kuvaukset.  Eli siis tuohon Sannalle tultiin kuvaamaan johonkin Pollux-kirjaan kuvia, ja niihin haluttiin/tarvittiin myös poni. Me sitten päädyttiin sinne, aluksi Nasun olisi pitänyt tulla malliksi, mutta koska sillä ei voi vielä hypätä, niin Anni pääsi sitten tuuraajaksi. Nasu olisi tosin ollut paljon kuvauksellisempi, mutta Annikin hoiti osansa oikein hienosti.

Mentiin sinne kymmenen aikoihin, ja meidän tuurilla alkoikin tietysti sataa. Odoteltiin sitten aika pitkään, että sisällä olevat kuvat saatiin otetuksi ja toivottiin että sade lakkaisi, mutta ei niin tietenkään käynyt, joten meidän kuvat piti sitten ottaa sateessa. Ensin meistä otettiin jonkinlainen poseerauskuva, jossa näkyi vaan molempien pää. Tämä olikin suurempi projekti, koska Anni ei pitänyt korviaan hörössä, eikä varsinkaan seisomaan paikallaan. Lopulta kuvaaja sai kumminkin otettua kuvan, ja me oltiin molemmat onneksi ihan edustavia siinä :)

Sitten mentiin kentälle, kuvaajan piti ottaa sateen takia sateenvarjo mukaan, mutta Anni ei onneksi pelännyt sitä. Verkkasin ensin nopeasti ja tulin muutaman kerran kavalettia. Miedän piti mennä koko ajan oikeassa kierroksessa, ettei Annin kieli näkyisi ;) Sen jälkeen otettiin varsinaiset kuvat, tultiin pientä mökkipystyä pariin kertaan, ja Anni meni tosi hyvin! Kuvauksien jälkeen tulin vielä muutaman kerran jumppasarjaa, ja sekin meni ihan superisti, poni oli ihan innoissaan.

En itseasiassa edes tiedä, millainen kirja se on. Meille sanottiin, että se ilmestyy luultavasti ensivuoden alussa, ja meille lähetetään se, joten silloin tiedän sitten enemmän. Meitä kehuttiin kumminkin paljon, ja sanoivat että Anni oli oikein hyvä malli, on se kyllä niiiin hieno poni!


malliponi ♥


4 kommenttia:

  1. wau! polluxista on ainakin joskus ilmestynyt valokuvakirjoja, ja miulla on ne kaikki. tosi kivoja ovat! sarja ikävä kyllä loppui, mutta ehkä sille oli ollut niin paljon kysyntää, että ne oli ajatellut tehdä uuden?! :D
    innolla odotan kirjaa..:)

    VastaaPoista
  2. Sano sit mikä se kirja on ! Ja siiisistiikö ees hei !(;

    VastaaPoista
  3. *pennygirl - kirja, poluxia ei oo enää olemassakaan, muuttui pemnnygirliksi :)

    voihan himputti kun lopetan kerhon seuraavan paketin tullessa. Noh, pitää kai kavereilta kysäistä sitten tuota kirjaa (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa, no oli nimi mikä oli mutta siihen kerhoon tulee kumminkin ;)

      Poista