lauantai 2. kesäkuuta 2012

125. Teidän vuoronne!

Kun mulla ei kerran ole postausintoa, niin ajattelin laittaa teidät töihin! Eli tehtävänne olisi laittaa kommentia tähän blogiin liittyen, miksi luette sitä, mikä siinä on hyvää, mikä huonoa tai muuta vastaavaa. Käyttäkää mielikuvitusta, myös poneista ja minusta saa keksiä asioita! Jos omistat blogin, linkitä se kommenttiisi ja kiitokseksi minä teen sitten postauksen, johon kokoan parhaimmistoa ja saatan littyä lukijaksikin, jos blogi on kiinnostava. (valitettavasti en pystynyt tekemään blogipostastausta... )Eli nyt jokainen teistä 267 lukijasta [teitähän on paljon jo :o] laittamaan kommenttia!

ps. Hyvää kesälomaa kaikille huonosta säästä huolimatta :) Täällä ainakin sataa kaatamalla, mutta sekään ei tuo masennusta kun on kumminkin loma. Mullakin on muuten nyt ala-aste käyty, todistuksen keskiarvo oli 9.25, tyytyväinen! ♥

35 kommenttia:

  1. Tykkään lukea blogiasi esim. siksi, että postausesi ovat yleensä pitkiä ja kuvia paljon:) Ja sulla on viellä supersuloisia poneja! +samalla alueella kilpaileva ratsukko,niin kisossakin näkee:) Postailla voisit tietty useammin, mutta ymmärrän kyllä ettei ehdi kun en itsekkään kerkeä:D http://livingwithsonja.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Mä luen tätä blogia koska oon nähnyt teitä joskus kisoissa ja on kiva seurailla teidän tekemisiä myös täällä netissä :) Ja kuvat on kivoja, oot taitava ratsastaja, kirjoitat kivalla tyylillä, ulkoasut on aika selkeitä ja Anny&Nasu supersupersöpöjä!!

    VastaaPoista
  3. Löysin sun blogis Siirin kautta, ku se ehdotteli kaikkia kiinnostavia blogeja, enkä kyllä oo katunu päätöstäni liittyy lukijaks ;) ! Sulla on supersuloset ja taitavat ponit, ja oot ite ihan tosi taitava ratsastaja. Postaukset sisältää aina hyvälaatusia ja monipuolisia kuvia ja videoita, ja postauksiakin tulee aika usein :) Itseasias tää on yks mun lempiblogeista.

    http://amandasbloggeer.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. sulla on sulosimmat ponit (: tää blogi on tosi kiinnostava ja tätä on kiva lukea, kun täällä on aina vähän erilaisia postauksia.

    VastaaPoista
  5. no tää on vaa sellane kiva blogi ja kiva ku on erilaisii postauksii ja siis en keksi muuta. tää on vaa sellane et sit on kiva lukea (:

    http://ttiinna98.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  6. hääh meeksä vast yläkouluu ? :DD luulin et menisit jo kasille tms

    VastaaPoista
  7. Tykkään ku kirjotat selkeesti etkä oikeestaa selitä jokasta yksityiskohtaa päivästäs/ratsastuksestas (:

    Sekä ku jotenki tää blogi on vaan niinku "puhtaan" olone tai sellanen ettei tuu liian usein postauksia, ja jaksaa lukea myös ! :)

    Hyvä blogi! Ja toivottavasti se intos tulis takasin (:


    strongerblogger.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. Sait hymytytön patsaan nähtävästi? :DD:

    VastaaPoista
  9. Sun blogias on kiva lukee ku tulee aina tosi mielenkiintosia postauksia. Lisäks sulla on super söpöt ponit ja oot taitava ratsastaja! :)
    Muistan sut myös ku kävit joskus Dumissa kisoissa :)

    elinajaponit.blogspot.com

    VastaaPoista
  10. Sun blogii on kiva lukee ja anninkin tunnen jotenkin (tunsin). Kirjotat kivalla ja selvällä tyylillä ja sul on paljon kuvia! Oot edistyny molempien ponijen kaa tosi paljon ja teiän menoo on vaan kiva seurata! (:

    ssummerheart.blogspot.com

    VastaaPoista
  11. Sun blogi on tosi kiva ja must on kiva seurailla miten sulla ja nasulla alkaa sujuu :) muutes sähä oot tulos ponimeettii este puolelle ni mä tuun kenttä et nähää sit siel !:)
    Www.daithijamex.blogspot.com

    VastaaPoista
  12. Tykkään paljon sun blogis ulkoasust, ja Anny & Nasu on ihania (;; Kirjotat myös tosi kivasti! :)

    http://squrreroosa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  13. Blogisi pääsi top5 listalleni, poistan sen siitä jos et halua sen olevan blogissani ;) http://annajamette.blogspot.fi/2012/06/61-5-suosikkiblogiani.html

    VastaaPoista
  14. Kirjoitat kivan selvästi. Ulkoasu on ollut koko ajan aivan huippu hieno! Myös Anny & Nasu ovat maailman söpöimpiä poneja ♥ Tsemppiä tuleviin kisoihin! :)

    VastaaPoista
  15. Vielä mun blogin osoite: http://mekellolaiset.blogspot.com/

    VastaaPoista
  16. Blogias luen sen takia ettää öö emt :DD Ulkoasusta tykkään ihan tosi paljon ja kirjotat hyvin ja selkeästi ja jaksan lukea aina nä postaukset loppuun :) Yleensä postauksissa on myös kuvii jotka piristävät postauksia :) Nasu & Anny on ihanii myös :) En nyt huonoa puolta keksi :):
    Ja mun blogin osote on
    ronjaaas.blogspot.com

    (siin ei oo tällä hetkellä bannerii mut katotaa jos saisin :D)

    VastaaPoista
  17. Oot tuttu, ja sun tekemisiäs on tosi kiva lukee :) Blogin ulkoasu on kiva, ja tekstit on tosi kivoja ja niihin ei tylsisty :) Blogissa on kiinnostavat tekstit, jonka takia niitä on kivoja lukea. Ootte muutenkin niin upeita että kiva katella kaikkia videoita ja kuvia !:)♥

    tiiunblogie.blogspot.com

    VastaaPoista
  18. Tykkään lukea sun blogia, koska treenaat tavoitteellisesti. Molemmat ponit on niin söpöjä ettei niistä vaan voi olla tykkäämättä :D Osaat myös kirjottaa sillein kiinnostavasti, että näitä juttuja on kiva lukea! :)

    sadejasanni.blogspot.com

    VastaaPoista
  19. Äläs nytte ! Sinä oot just karmia Higta :D

    No ihan kiva blogi ! En osaaa muut sanoo.

    http://ponipilotti.com/

    VastaaPoista
  20. tätä sun blogii on kiva seurata koska sä ja ponit ootte parhaat!!<3 ja ku sä kirjotat nii kivasti (: ja ku tää blogiki on paras! :D tulihan täst ulkoasust muutes iha kiva :))

    VastaaPoista
  21. Sun blogias on kiva lukea, koska kisaat ja tykkään seurata kisaavien blogeja !(: ja varsinkin on hauska kuulla miten teillä menee, kun näytätte niin hyvältä parilta (molempien poniesi kanssa) ja on mielenkiintoista nähdä miten edistytte ja sulta tulee aina hyvää tekstiä, sekä on kiva kun on paljon kuvia ja videoita. (: Voisit tehdä ehkä useammin noita videopostauksia eri jutuista, ni olis kiva. Mutta joo, sulla on tosi hieno blogi, toivon ettet lopeta sitä! (:

    http://ronskijaponit.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  22. Tykkään lukea sun blogia koska kirjotat selkeesti ja mielenkiintosesti ja sulla on myös ns. "tilannekuvia" :) Myös sen takia että tiiän kuka oot tai siis niin juttelin sun kanssa jonku verran 2010 miitissä ni on kiva seurata että miten teillä menee nykyään :) http://princessponyslife.blogspot.com

    VastaaPoista
  23. tykkään tästä sun blogista, koska kirjotat usein ja on mielenkiintosta seurata teijän treenausta ja edistymistä :) ja enemmän videoita nii ois kiva :) !

    oman blogini osoite: http://eetujamimmi.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  24. Sun blogia aloin yksinkertasesti ensin lukemaan ihan sen takia, kun Annin entuudestaan tunsin (-: Kuitenkin Nasunkin elämää on äärettömän kiva seurata ! Pelkkää plussaa tulee ; sopivan pituiset postaukset, riittävästi kuvia ja tottakai oot ite tosi mukavan olonen niin postauksia on kiva lukea ! (-: En periaatteessa löydä blogista mitään huonoa !

    oma blogini löytyy osoitteesta mistinno.blogspot.com (-; liity toki lukijaks jos tykkäät !(:

    VastaaPoista
  25. Olisinkohan jostain ht-netistä tänne ensimmäisen kerran eksynyt? Blogi täyttää oikeastaan kaikki kriteetit, millaista blogia tykkään seurata: Hyvät tekstit, sopivan mittainen postausväli, omat hevoset, kisaat esteitä ja et missään pikkuluokissa, kiva ulkoasu.... Huonoja puolia onkin vähän hankalampi keksiä, ehkä erikoispostauksia voisi olla useammin?
    Luulin sua muuten vuoden-kaks vanhemmaksi!

    pienipolledelia.blogspot.com

    VastaaPoista
  26. Luen blogia, koska mua kiinnostaa tosi paljon kaikkien kuopion seudun kilpailevien ratsukoitten kuulumiset, ja sit aina hauska lukee jostain valkuista yms: ).
    Sulla on myös tosi ihanat ponit, kirjotat hyvällä tyylillä ja blogi on siisti ja selkee, joka on iso plussa multa!
    joskus tuntuu tosin että tekstiä on liikaa luettavaksi mulle, tietenkin se on hieman maku asia, jotkut tykkää pitkistä teksteistä jotkut lyhyemmistä.
    jos postauksen aihe tms on kiinnostava niin pitkä teksti on tietysti kiva asia: ).
    Usein ja hyviä kuvia, lisää plussaa.
    joskus postausväli ollut vähän jopa pitkä, mutta kokonaisuudessaan tosi kiva blogi!

    aikalailla parhaita blogeja jota luen: )!

    http://tiiajahilma.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  27. Blogisi on hyvin mielenkiintoinen ja kirjoitat tosi kivasti! Sun ponit on ihan ylisöpöjä ja molemmat tosi hienoja. Tykkään lukea tiedän touhuista kun olen teidät monen kerran nähnytkin kisoissa, ja aina vaan jaksan ihailla teidän menoa :) Ulkoasu on myös aina tosi kiva, ja bannerit myös. Kuvia ja videoita on paljon mikä on aina blogia luettaessa itselleni tärkeää. Postauksesi ovat myös aina huolella tehtyjä, ja kirjoitat ikäiseksesi todella hyvin.

    Ainoa miinus on välillä nämä kamalan pitkät postausvälit :( Mutta silloin kyllä sitten osaa taas arvostaa pitkästä aikaa uutta postausta, jos edellisestä on kauemmin aikaa.

    Jatka vaan samaan malliin, hienoja ootte! ;)

    - http://aiinon.blogspot.com

    VastaaPoista
  28. Olen pidemmän aikaa seuraillut blogiasi, mutta nyt vasta liityin lukijaksi. Minusta ponisi ovat upeita, ja olet todella taitava noin nuoreksi tytöksi. Hoidat ponitkin hyvin. Kuvia ja videoita löytyy, se on hyvä juttu. :) Kirjoitat myös selkeästi, enkä joudu lukiessa miettimään, että mitä tällä nyt tarkoitetaa. (:

    www.palppajamalppa.blogspot.com

    VastaaPoista
  29. korjaan; 274 lukijaa (--: ♥ Ihana blogi! mäki oon seuraillu jo pitkään ja luulin olevani jo lukina, mutta en ollutkaan ja nyt olen ;)

    VastaaPoista
  30. Sun blogi on tosi kiva, mukava ja kirjoitat selkeästi ja kivoja postauksia ! Sulla on tosi ihanat ponit, ratsastat hyvin ja blogiasi on mielenkiintoista lukea:).
    Ulkoasu on suloinen ja hieno. Sun blogi on myös yksi suosikeistani ja lueskelen postaukset aina innolla:)

    Oma blogini:
    www.kultakimpaleita.blogspot.com

    VastaaPoista
  31. JUST MIKÄ TODISTUS :DDD!! sun blogia on kiva lukee ku kirjotat selkeesti ja yleensä on paljon kuvia :)! ps. ponit on aaaaaivan ihania <3

    VastaaPoista
  32. Luen sun blogia, sillä kirjoitat mielenkiintoisia ja mukavia postauksia, ponit ovat ihania ja teidän menoa on vaan yksinkertaisesti kiva seurata:) Ulkoasut yms. ovat hienoja, hillittyjä ja tekevät blogistasi ihanan kokonaisuuden! Postauksia voisi tulla vähän useammin, mutta ymmärtää kyllä että ei aina ehdi tai vaan ole postausintoa :)

    www.aino-n.blogspot.com

    VastaaPoista