torstai 7. kesäkuuta 2012

126. Pikainfo

Tosiaan, nyt ei ole ollut tippaakaan postausintoa, mutta hengissä ollaan vielä kaikki! (: Ajattelin nyt vain lyhyesti käydä vähän viime aikojen kuulumisia läpi.

Nasullahan oltiin siellä Tampereella vajaa pari viikkoa sitten, ja sieltä tuli hylky molemmista luokista. Poni ei siis vieläkään ole kunnossa, joten on nyt ollut vähän kevyemmällä ja tänään kävi sitten uudelleen klinikalla, ja sama juttu kuin viimeksikin, eli etusissa jotain. Nyt sitten taas hetki kävellään ennen kun päästään taas treenaamaan, toivottavasti saataisiin paranneltua Nasukin.

Kun siis en ole Nasulla päässyt menemään, olen mennyt Annilla vähän enemmän. Oltiin sunnuntaista alkaen Ypäjällä ponimeeting-valmennusleirillä, jossa ollaan oltu jo muutama kerta ennenkin. Tällä kertaa me jouduttiin vähän huonompaan ryhmään, joten mentiin lähinnä ihan miniesteitä, koska kaikki aika meni siihen että muut kielteli. Anni otti viimesessä valkussa muutaman kiellon, kun hypättiin n. metrin rataa ja sitten leirikisoissa, joissa menin 80-90cm, tuli toiselle kielto. Lähdettiin vähän hitaasti liikkeelle, ja sitten neiti stoppasi ihan yllättäen sille radan pienimmälle pystylle, joka oli varmaan juuri ja juuri 70cm! :D Heräsin sitten siinä, ja loppurata meni ihan superhyvin, Anni ei meinannutkaan kieltää.

Tänä vuonna oli siis valmennusten puolesta paljon huonompi miitti kun viime vuonna, mutta muuten olikin sitten ihan huippua, ihania ihmisiä oli ja kiitos kaikille siitä ♥ Ensi vuonna sitten uudestaan!

Mutta nyt ei sitten ole paljoa muuta ohjelmassa, huomisen varmaan nukun kokonaan, koska olen todella väsynyt ja käydään sitten Sorsiksessa katsomassa kisoja, ehkäpä. Tästä kyllä tosiaan tuli surkeaakin surkeampi turhuuspostaus, mutta ehkä tämä tämä tästä taas kohta.

5 kommenttia:

  1. kuulinki pinjalta et anni ei ollu kisoissa kieltäny ku kerran, hyvä! ;) tuli ihan hirvee ikävä ku niitten kamerassa oli susta kuva

    VastaaPoista
  2. Tietääkseni miitissä ei oikein ketään hypännyt mitään hurjan isoja. Meiä valkku sanoi, että miittiin tullaan hyppäämän eri paikoissa, ja hankkimaan kokemuksia hevosille, eikä korkeuksia hyppimään. Ilmeeni taisi olla pikkasen erikoinen siinä kohtaa :D Treenaamaanhan tässä tultiin?! Derbyllä, kun oltiin samaan aikaan niin meiän valkku sanos sille teiän valmentajalle (Frey?) että toi sarjaväli on aika pitkä. Sitten se vastasi, että kyllä hänen laatuponit ainakin sen pääsee :D Vähän särähti korvaan tollanen puhe :D Mutta aika usein oltiin "samassa paikassa samaan aikaan" ja näin, että te olitte niiiiiiin hyviä :D!! Annin ilme ja olemus on niin muuttunut keiramo ajoilta. Mutta kielenroikottaminen ei oo "sentään" kadonnut :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no olihan siellä 110-120cm kisaavia ponejakin :D tänä vuonna taso oli kyllä todellatodella paljon huonompi kun edellisinä, ja joo mä muistan tuon laatuponi-jutun myös ja ei kyllä ihan mitään laatuponeja ollut ne kaikki.. ;) mut joo, Anni oli aika hieno ♥

      Poista
    2. No eipä ollu ei, mutta oli kyllä aika typerästi sanottu..

      Poista