lauantai 27. heinäkuuta 2013

258. Huonosti menneet kisat

Hangosta kotiuduttu kokemusta rikkaampana, mutta siihen se sitten jäikin. En nyt ala sen enempää selittämään kuin että hylätty tuli joka ikisestä luokasta. Tiedän, että hyvä bloggaaja kirjoittaa myös epäonnistumisista, miettii ja pohtii syitä niihin, mutta mitäpä jos minä olenkin huono bloggaaja? En nyt vaan jaksa kirjoittaa, loppuun vielä vähän kuvia kisoista.

pikkuverkkaa

90cm


kävelytystä näihin päiviin mahtui paljon, käveltiin aamulla, päivällä, iltapäivällä, illalla...

hangon metsät

jaba-alueella, se oli ihan mahtava! miettikääpäs te, jotka asutte kaupungissa, jos teidän kadulle pystytettäisiin tilapäistallit? ;)


100cm



pesulla

ja vähän lisää kävelyä

Kumminkin, reissu oli muuten tosi kiva, kisat ihan uskomattomat, keskellä kaupunkia vaan hieno kisapaikka. Kaikki toimi hyvin, radat olisivat olleet kivoja. No, toivottavasti päästäisiin ensi vuonna uudestaan ja menestys olisi edes hieman parempaa...

86 kommenttia:

  1. kiva postaus :)
    pikkuponeeeja.blogspot.fi

    VastaaPoista
  2. Musta on ihan sairaan tyhmää ettet ikinä kerro mitään jos epäonnistutte jossain kisoissa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. käy lukemassa tuolta vähän alempaa vastaus, en nyt samaa romaania kirjoita tähän..:)

      Poista
  3. jep, kommaan ekaa anoa. aina ei voi voittaa, miksi sitten kerrot hyvin menneistä kisoista aina jonkun romaanin, mutta jos on mennyt huonosti ni et mitään melkeen? :o se ei tee susta huonoa ratsastajaa jos joskus tuleee hylätty, älä sitä pelkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhdyn tähän. Ei voi onnistua jos ei joskus epäonnistu. Se ei tee susta mitenkään huonompa ratsastajaa jos epäonnistut. Sinun on vain hyväksyttävä tosiasia - aina ei voi onnistaa. Tiesitkös etteivät huippuratsastajatkaan onnistu aina? ;)

      Poista
    2. ööö anteeks, en halua olla mitenkään epäkohtelias mutta käy lukemassa vaikka kaksi aikaisempaa kisapostausta, sieltä löytyy kyllä ihan samalla tavalla kerrottuna ne hylätyt kuin hyvätkin radat:) tää oli ihan eka kerta kun jätin kirjottamatta, tiiän että hyvä bloggaaja ei tee niin, kuten jo sanoinkin. en myöskään halua ihan kaikkea täällä blogissa kertoa, mistä voi olla meille haittaa joskus, ensin nyt selvitetään asiat ja syyt ennen kun täällä sen tarkemmin kerron. ja toivon että tekin sen ymmärrätte :) <3

      Poista
    3. ja viimenen anonyymi, toi on ihan totta ja ajattelen (onneksi:DD) itekin niin, muuten tää harrastus ja varsinkin kisaaminen olis aika vaikeeta:)

      Poista
  4. tosi ihania kuvia, ja sehän on se juttu että joskus häviää ja epäonnistuu, joskus voittaa ja onnistuu. Ymmärrän että ei tee mieli kirjoittaa jos meni huonosti:/ joten anonyymit venla voi ite päättää kirjottaako vai ei:-)

    Hyvä bloggaaja sinä olet! :--) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos, tää piristi oikeesti! <3

      Poista
    2. Tipuitko vai tuliko kieltoja? Oisiko sullla kuvia tai videoita radoista?:)

      Poista
    3. kieltoja parissa ekassa luokassa ja vikassa luokassa pelkkää possuilua, ei päästy edes lähelle ekaa estettä. kuvia tuossa olikin jo, videoita en aio julkaista:)

      Poista
  5. Kivoja kuvia ja ei se nyt haittaa jos jotkut kisat meneekin huonosti. Toivottavasti ens kisat menee paremmin ja oli muuten tosi kivan näkönen kisapaikka vaikken itse älynnyt tulla katsomaan vaikka tien toisella puolella olinkin.. :D :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti:) jep oli kyllä ihan huikee paikka, parhaita missä ollaan ikinä käyty!:)

      Poista
  6. no pyhpah anot, venla saa ihan itse päättää mitä tänne kirjoittaa eikä hän ole tilivelvollinen meille kenellekkään...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha nii, ei mua haittaa kun asiallisesti sanottiin, kyllähän teidänki mielipiteet on tosi tärkeitä!:) mut joo ihan totta tuokin:)

      Poista
  7. Aina ei jaksa kertoa siitä kuinka perseelleen on mennyt. Se on inhimillistä.

    Tsemppii venla, toivon sulle koko sydämestäni menestystä!

    - Laura
    Http://maaliviivalle.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Musta Venla kirjottaa sika kivoja juttuja ja on hyvä bloggaaja. Ymärrän se jos huonosti menneiden kisoijen jälkeen ei jaksa kirjottaa..... ( kokemusta on :D ) Jatka kirjotusta samaan malliin ! :D Tää on ainaki yx mun lempi blogeja ja luen tosi mielellään ;) :D

    VastaaPoista
  9. Samoilla tuloksilla täälläkin mentiin tosin vikasta luokasta saimme vain 4vp turhasta kiellosta. Mutta aina ei voi mennä hyvin ja tsemppiä sulle seuraaviin kisoihin!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mm alko kyllä kummasti arvostaa niitä hyviä ratoja tän jälkeen..:DD jep, kiitti:)

      Poista
  10. Aina ei mee kisat hyvin, tsemppiä sitte seuraaviin ! Kaikilla myös oma tapa blogata ja sä kyllä osaat<3 joskus ilkeemmät kommentit kannattaa vaa antaa mennä ohi korvien:-) sä osaat kyllä ja tiiät mistä ite halluut kirjottaa !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti:) en mä kyllä noita sanois ilkeiksi, ihan asiallisesti ne oli onneksi sanottu, mä en helposta loukkaannu;)

      Poista
  11. Mä näin sun radat, istuin joka päivä ihan siinä portin vieressä mistä mentiin kisakentältä takasin verkkaan :D Harmi et meni tällä kertaa näin. Toivottavasti pääsette ens vuonna kokeilemaan uudestaan! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha voiei, mentii nii huonosti XD jep toivotaan:)

      Poista
  12. No mut noi kisat meni kuitenkin silleen hyvin, että pääsitte edes joistain esteistä yli, kannattaa olla ylpee jo siitä. Jaksoit kuitenkin yrittää, monet eivät olisi siihenkään pystyneet. Aina tulee jossain vaiheessa epäonnistumisia, sille ei vaan voi mitään, teillä kuitenkin on mennyt niin hyvin useimmat kisat. Tsemppii vaan seuraaviin kisoihin, epäonnistumisien kauttahan oppii parhaiten!(:

    Ja anoille sen verran, että jos Venla ei halua kirjoittaa niin sitten ei halua. Vaikka kuinka hyvä bloggaaja olisi (niinkuin Venla on) niin ei aina vaan halua kaikkea tänne blogiin kaikkien luettavaksi jakaa, ja se on vain lukijoiden pakko ymmärtää.

    Toivottavasti edes joku jaksoi tämän "romaanin" lukea...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep yhellä radalla päästiin toka vikalle esteelle, se oli siihen asti ihan hyvä rata:) kiitos paljon kivasta kommentista, tämmöset piristää <3 !

      Poista
  13. Voi vitsi kun tuo Hanko kuulostaa niin kivalta paikalta, mutta matka turhan pitkä :(

    Itse ymmärrän miksi et halua kirjoittaa. Itse en ainakaan jaksa edes kavereille selostaa huonosti menneitä kisoja ja kaikkea ei tarvitse blogiin kertoa :)

    Toivottavasti jatkossa menisi paremmin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oli kyllä ihana paikka! meiltäkin tosin aivan järkyttävä matka, kaheksan tuntia parilla pakollisella pysähdyksellä... :D kiva että joku ymmärtää, ja jep toivotaan:)!

      Poista
  14. eikös se sun ravuri voittanu eilen joensuus?:D

    VastaaPoista
  15. :D Toi makkara este:D
    Mut kiva postaus, ja ei se haittaa jos ei joskus jaksa selittää kaikkee mitä teki, mulla käy ittellä aika monesti niin. Käytkö kattoo mun blogin?

    unettujajotai.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep se oli hauska :D juu voin käydä kurkkaamassa:)

      Poista
  16. Harmi kun kisat ei mennykkää ihan niinkuvois voinu :( mut kivoi kuvii silti :) näin sut muute ku taluttelit nasuu :) nasu on tosi söpö !

    VastaaPoista
  17. oisi kiva jos edes jossain vaiheessa voisit/pystyisit kertomaan tarkemmin miten teillä siellä kisoissa meni, me kaikki voisimme siitä jotain oppia:) aina ei voi onnistua, ja tsemppiä!
    p.s älä suutu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en kyllä varmaan näistä kisoista tämän tarkemmin kerro, ja koska ei olla varmoja syistä ja ongelmat ei ole vielä selvinneet, niin olisi vähän vaikea kertoakkaan mitään..:) kiitos, en suutu;) :)

      Poista
  18. ens kerralla paremmin sitten! :) noi esteet näyttää kyllä ihan supersiisteiltä, vitsi ku itekki pääsis hyppelemään tollasia :D ! ja mun mielestä anonyymien (tai kenenkään muunkaan :D) on turha nostaa haloota tästä että jätit kirjottamatta radasta/radoista joista tuli hylätty, koska tosiaan oothan sä aina ennen kirjoittanut niistä ja tää on sun blogi, sä kirjotat mitä haluat ja mä ainakin oon ihan ok sen asian kanssa ettet kirjota hylätystä radasta, koska sehän todellakin on sun oma päätös! :) mut tosiaan ens kerralla paremmin! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep esteet oli ihan sikahienoja!!:D jep, kirjotan kyllä tän jälkeen ihan niinkun ennenkin, nyt en vaan halunnut..:) toivotaan et ens kerralla onnistuis paremmin:)

      Poista
  19. mä ainaki tykkään sun bloggauksista tosi paljon, mutta olis kyllä ollu kiva kuulla niiku enemmän kisoista, mutta ei sitä aina jaksa kirjoittaa (varsinkaan jos on epäonnistunut) :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti:) joo voin kyllä kirjottaa enemmänki, mut millä tavalla? enemmän radoista? enemmän siitä muusta kaikesta vai mistä?:)

      Poista
  20. Sääli kun kisat eivät sujuneet, kuitenkin olisi kiva että kirjoittaisit miksi epäonnistuitte ja muutenkin tarkemmin, vaikka sitten huomenna kun ei kiukuta niin paljon, blogia on kivempi lukea jos siellä kerrotaan epäonnistumisetkin, ei kaikki aina onnistu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olisihan se kiva jos voisin kertoa miksi, mutta kun en itekkään tiedä..:) haha ei mua oikeestaan kiukuta, harmittaa vaan vähän ja eniten siks kun en tiedä syytä, ne oli vaan yhet kisat ei maailma siihen kaadu:D jep niihän mä sanoin jo postauksessa, ja yleensä olen kyllä kertonut myös eponnistumiset täällä:)

      Poista
  21. noo, välil on alamäkee, jospa ensi kerralla sitten paremmin!:)

    VastaaPoista
  22. Mur Mur.. Nyt meni huonosti kun ei Vanni ollu kuiskailemassa Nasbelle !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. se oli kyllä pipari joka kuiskaili hyvät jutut, vannin kaa ne juonitteli ja sillon nape kiels ulos XD

      Poista
    2. Ainii nii oliki, mut siel ypäjällä tyylis ne kyllä 100% varmasti oli sopineet sen jutun !

      Poista
    3. ainii joo ypäjällä oli kyllä varmasti!!:D

      Poista
  23. voi ei :( ens kerralla sitte paremmin ! :)
    bongasin sut muuten perjantaina kisapaikalta, vaikken rataa kerennyt näkemäänkään :D

    http://wannalive-ronski.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeep yritetään:)! haha no mut onneks et nähny rataa XD

      Poista
  24. Miten lämpöstä veden pitää olla et pystyy pesee hevosen ? Sori tyhmä kysymys :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. lämpimällä/kuumalla ilmalla voi ihan viileelläki veellä pestä mut jos kunnolla pesee saippoan kanssa nii mieluisin kädenlämpöstä (:

      Poista
  25. Sä oot paras bloggaaja ja sulla on paras blogi!! <33

    VastaaPoista
  26. Tällasta tää vaan on... Ymmärrän kyllä, itelläkin on vähän kirjoitusinspis hukassa jos kisat mennyt ihan päin mäntyä :/ Mutta kivoja kuvia, ja toivottavasti teillä(kin) menee ensi kisoissa sitten paremmin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep niihän tää on... kiva laji <3 haha mut niimpä, toivotaan nii:)!

      Poista
  27. Jäi kyllä niin paljon ärsyttämään ettet voi kertoa kisoista, että ottaa päähän edes avata tämä blogi. Tuntuu että on aivan ulapalla teidän touhuista, ei kaikkea blogiin pidäkkään kertoa, onhan jotain yksityisyyttä oltava, mutta en tajua mitä henkilökohtaista on huonosti menneissä kisoissa. Nyt sain minäkin sellaisen kuvan, että haluat antaa ruusuisemman kuvan todellisuudesta. Ehkä se on ihan ymmärrettävää kun olet noin nuori vielä, mutta kieltämättä huono bloggaaja toimii näin, vaikka olen yleensä mielenkiinnolla seurannut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitos asiallisesta mielipiteestä:) ainoastaan tuo että haluan antaa paremman kuvan, niin enkö silloin olisi jättänyt koko postauksen tekemättä? nyt kumminkin kerroin että meni näin huonosti, vaikka nyt en kovin tarkasti. ja ei, ei siinä ole mitään henkilökohtaista, mutta me ei tiedetä syitä näille kielloille, halutaan nyt ensin selvittää ne. olisinhan mä toki voinut kirjoittaa että siinä yhdessä luokassa kiellettiin viidennelle ja kuudennelle tai miten ikinä olisikaan ollut, mutta olisiko se ollut yhtään parempi kun tämä?

      Poista
    2. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    3. joo kerron tietysti kun syy löytyy:) jep toivotaan, kiitti:)!

      Poista
  28. voi sua,älä harmittele. ens kerralla sitten paremmin,aina ei oo hyviä päiviä niillä polleillakaan :( olet kyllä ihan parhaita bloggaajia mitä tiedän:) <3<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niihän se on:) ei mua sinänsä ne kiellot harmita vaan se, ettei tiedetä niihin syytä:/ kiitti <3

      Poista
  29. melkein koko sun blogin kalusin läpi, ja en löytänyt vastausta kysymykseen, etttä mikä kypärä sulla on? tuo jossa on noita timantteja :D ?

    VastaaPoista
  30. Sun blogi on paras

    http://siirijarella.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  31. Sun blogis on aivan ihana :3 Liityin justiinsa lukijaksi :)

    VastaaPoista
  32. Kuinka paljon olit voittanut kuninkuusraveissa???

    VastaaPoista
  33. Sun blogi on aivan ihana Venla!Ja poniskin on aivan suunnattoman suloisia!Osaat myös ratsastaa minua paljon paremmin=)

    VastaaPoista
  34. Onko nasu tamma vai ruuna? Sen esittelyssä ei lue..

    VastaaPoista
  35. Mä ja mun kaveri tultiin sillon moikkaa sua :) Vähän jännitti mun kaverii ku ei se tienny mitä sanoo :3 Mut tosi kiva blogi sulla ja toivottavasti ei häiritty teitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ette häirinny todellakaan, oli kiva ku moikkasitte!:) joo mäki jäädyin iha totaalisesti enkä saanu mitää sanottuu, haha sori:D

      Poista