lauantai 20. heinäkuuta 2013

254. Pikapostaus kuulumiset

Tulin nyt vaan kertomaan että ollaan kaikki hengissä, vaikka meistä ei olekkaan taas vähään aikaan kuulunut mitään täällä. Samat vanhat selitykset taas, ei aikaa, ei kuvia, en ole ollut kotona ja plääplääplää, mutta jokatapauksessa. Nyt yritän saada jotain aikaiseksi, tänään vaan nopeasti mutta kohta tulee taas oikea postausbooom, ehkä jo arvaattekin miksi ;)

Nyt ei siis ole mitään erityisempää asiaa, koska kukaan ei ole käynyt kuvailemassa ratsastuksia vähään aikaan (tosin en mä ole kovin paljoa nyt ratsastellutkaan), mutta sekalaisia kuvia löysin jonkun verran, niin aloitetaampa niillä.

maailman söpöin ♥
"noni sait sen kuvan nyt loppu"
viikko sitten kisoissa, taas tätä radankävely salakuvausta
äiti poninhoitaja
joskus kun oli vielä lämmintä (voi kesä mihin hävisit?!) oltiin kaikki matkalla uimaan!


hihi vesipeto ♥ ja ennen kun kukaan kerkeää täällä alkaa huutelemaan, niin nasulle ei käynyt kuinkaan vaikka uitinkin sitä selästä enkä vierestä, noin lyhyillä matkoilla ei haittaa vaikka olenkin siellä kyydissä.. :) 

tällä viikolla lähdettiin alkuviikoksi matkailuautoilemaan, paras seura tilkkuponi ekalla matkalla ;)
oulussa

haha ella ihana ♥

Noniin, siinä kaikki julkaisukelpoinen mitä tällä kertaa löytyi. Lopuksi sitten vielä pieni tekstipläjäys, yritän tiivistää ponien kuulumiset mutta en kyllä kumminkaan onnistu. Aloitetaan nyt vaikka hyvistä uutisista, eli Nasu. Se on ollut nyt ihan super! Viime kisathan meni hienosti, kuten tiedätte, ja sen jälkeen ratsastin ponin sunnuntaina omalla kentällä, mentiin koulua ja jäi mahtifiilis, kaikki sujui tosi hyvin! Sitten Nasu oli kolme päivää lomalla, kun me ei oltu kotona. Nyt olen sitten ratsastanut kahdesti, torstaina ja eilen, perjantaina. Torstaina käytiin illalla maastoilemassa vesisateessa, sielläkin silti ratsastin Nasua avuille ja oikeinpäin ja yllätyinkin kun se onnistui ja poni toimi kuin unelma! Maastossa sillä on omaakin eteenpäinpyrkimystä, niin ratsastus on helpompaa. Eilen menin sitten maneesiin, ja meno jatkui samanlaisena sielläkin. En edes muista, milloin Nasu on ollut tuuppaillessa niin hyvä, se oli oikeasti läpi ja meni nätisti. Olin ihan superiloinen, viimein koulukin sujuu!

Anni taas ei nyt ole ollut yhtä positiivinen yllätys kuin Nasu. En muista yhtään mitä tehtiin sen kanssa ennen lomaa, mutta nyt olen senkin mennyt molempina päivinä kotona ollessa. Kumpikin päivä meni huonosti, tai ei kokonaan mutta kumminkin. Torstaina hypättiin vähän, mentiin naapuriin kentälle, jossa oli jo rata valmiina. Alkuun hypyt meni kyllä ihan loistavasti, mutta sitten kohdattiin ylitsepääsemätön ongelma. Nimittäin vesimatot. Niitä oli kahdessa esteessä. Ja Anni ei mennyt niistä yli, ei sitten millään. Muut esteet meni kyllä ihan leikiten, vaikka ne olivat puolet isompia. Hölmö poni. Eilen käytiin sitten maastossa, siellä meni muuten kyllä hyvin paria jumittumista lukuunottamatta, mutta edelleen Annilla oli vähän possuilufiilis päällä, sen huomasi selvästi. Neidillä oli kokoajan ihan omat suunnitelmat, eikä minun mielipiteillä ollut mitään väliä. Miksi mä en pärjää tuolle ponille vaikka se on ollut minulla jo kolme ja puoli vuotta??

tuuppailufiilikset esteradalla, heheh :D
© aiino.kuvat.fi

Jees, nyt tiedätte tekin että missä mennään. Ja nyt taas jonkun aikaa pysyttekin hyvin mukana, jos jaksatte lukea kaikki postaukset mitä nyt on tulossa! ;) Nimittäin Siiri tulee meille tänään illalla ja on meillä keskiviikkoon asti, joten kuvaillaan varmasti paljon, mikä tarkoittaa että postauksiakin tulee sitten aika lailla. Mutta niistä sitten ajallaan, katsotaan mitä kaikkea jaksetaan ja keretään tehdäkkään :)

35 kommenttia:

  1. Ihana toi sun siskos, se on sulonen taikan selässä!

    VastaaPoista
  2. millon kuvaat videopostauksen tai mydayn? Niitä on niin kiva katella! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en tiiä vielä, mydayta ei ainakaan ole nyt vähään aikaan tulossa, joku videopostaus ehkä:)

      Poista
  3. Anni on ihana! (Vai anny?);)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. anny oikeesti mutta anni lempinimi;) mut se on <3

      Poista
  4. anni sikailee aina sillon ku mä oon tulossa XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. XDXD mut ei se viimeksää sikaillu ennen ku tulit vaa sillon ku olit tääl XDD

      Poista
  5. Tosi kiva postaus. Mä asun oulussa. Ois ollu kiva nähdä sut

    VastaaPoista
  6. Oii noi ekat kuvat annista ♥:3 ja ihana toi tilkkuponi;))

    muutenki kiva postaus !

    VastaaPoista
  7. Venlaa:( miks et kertonu että olitte Oulussa ku asun sen lähellä :D

    VastaaPoista
  8. Moi! Onks Ella sun pikku sisko? Ootko tulos koskaan kisaamaan Mikkeliin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo on pikkusisko:) en tiiä tullaanko, jos siellä on hyviä kisoja niin ehkä joo:)

      Poista
  9. kiva postaus (: muuten kun kävitte oulussa niin kävittekö kattoo nallikarissa siellä campingin pihassa kattoo shettiksii ? :) jos kävitte kattoo niin ajan niillä useasti sekä hoitelemas ja olin siel alkuviikollakin tallilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti:) oltiin nallikaril ja nähtiinki ne shettikset ku ajettiin ohi mut ei erityisemmin käyty niitä kattomassa, pidettiin ihan heppavapaata kerranki;)

      Poista
  10. Kun aloin lukemaan tätä, luulin että olin Pinjan blogissa! En kattonu banneria ja sit ku tuli kuva jos Nasu on, olin sillee "hetkinen?" :D

    VastaaPoista
  11. oi jos oisin tienny että oot oulussa ois ollu kiva jos olisit käyny vähä ratsastaa mun ponilla!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha :DD enmä nyt nii hyvä et toisten poneja pystyisin ratsastaa XD

      Poista
  12. oh my god, kuinka puhtaat noi mun kisahousut on!:D

    VastaaPoista
  13. Öööö. Miks ei sais uittaa selästä? Heppa voi potkasta jos ui vierellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nii mut on kai raskasta uida ratsastaja selässä, mut ei noin lyhyellä matkalla oo haittaa:)

      Poista