sunnuntai 27. tammikuuta 2013

179. Eilisen hypyt

Oho, jo toinen postaus tänään! Jaksoin sittenkin alkaa postausta tekemään, vaikka tunti sitten olinkin täysin varma että jätän sen myöhemmälle. Hetki ponien seurassa piristi oloa huomattavasti! Tosin minun pitäisi edelleen olla tekemässä koulutöitä, osan läksyistä sain tehtyä mutta vielä on jäljellä. No, en nyt anna asian häiritä, kyllä sitä aikaa toivottavasti jostain löytyy niihinkin asioihin.

Kuten varmaan hyvin persoonallisesta otsikosta huomasitte, oltiin eilen molempien ponien kanssa aamulla hyppäämässä. Ensin Siiri meni Annilla ja heti sen perään minä Nasulla. Rakentelin nopeasti radan, ei mitään erikoista tällä kertaa. Sillä aikaa Siiri verkkaili Annin, jonka jälkeen aloitettiin hyppäämään. Anni meni tosi hienosti, Siirikään ei tehnyt suuria virheitä vuoden tauosta huolimatta.


Tehtiin aika lailla kaikki jutut samalla tavalla kuin silloin, kun Roosa hyppäsi Annin. Ensin pienillä esteillä, sitten vähän isommilla 80-90cm esteillä. Edelleenkin meni tosi hienosti, ainoastaan yhden linjan kanssa oli pieni ongelma, kun siihen piti ottaa neljä askelta, mutta Anni tuli sen aina viidellä. Se nyt ei ollut kovin suuri murhe, kaikista esteistä mentiin silti yli hyvin.





Sen jälkeen oli yrityksenä tulla vielä yksi muutaman esteen pätkä. Pari ensimmäistä estettä meni yli, mutta sen jälkeen kävikin vähän hassusti.


Ja seuraavallakin kerralla sama juttu.


turha niitä epäonnistumisia on jäädä murehtimaan!
Tämän jälkeen mentiin sitten vähän pienempänä, siihen tuli vielä yksi kielto mutta lopulta Siiri sai ponin päättäväisesti esteiden yli. Anni on välillä vähän tuhma, tai ei ihan vähääkään, mutta oli hyvä että sen piti kumminkin hypätä vielä possuilujenkin jälkeen, ettei luovutettu ja poni olisi voittanut.

Sen jälkeen vaihdoin kameramiehestä ratsastajaksi ja verkkasin Nasun nopeasti. Tarkoituksena ei ollut hypätä paljoa, koska ensi viikolla on taas aluevalkut. Tehtiin alkuun samoja tehtäviä kuin Siiri ja Annikin, aloitettiin kavaleteilla, ja sitten muutama pieni tehtävä 80-90cm korkeuksilla.




Lopuksi sitten tultiin metrinen rata, siihen tuli yksi kielto, koska linjalla väli jäi liian pitkäksi ja toinen, koska tein taas sen perinteisen - jään vaan pitämään ja tuon ponin liian pienessä laukassa esteelle. Muuten meni Nasu meni tosi nätisti ja ihan reippaastikin, ei ihan yhtä hyvin kuin nyt viimeisimmissä valkuissa, mutta tarpeeksi hyvin kumminkin.






Lopuksi tultiin vielä kahdesti pystyltä okserille linja, jossa okseri oli vähän isompi, ja molemmat menivät tosi hyvin! Saa sitä olla ylpeä pienestä ponista ♥ Huomaa kyllä, että nykyään Nasukin korjaa minun pienet virheet, isommista kieltää ja se on aina hyvä muistutus siitä, että teki jotain väärin. Mutta kumminkin, aluksihan poni stoppasi aina kun virheitä, koska se oli ennen minua paljon paremmalla ratsastajalla, joten olihan Nasullakin totuttelemista minuun, ihan yhtä paljon kuin minulla siihen.


Tänään Siiri sitten lähti kotiin, mutta aamulla käytiin yhdessä pitkällä maastolenkillä ponien kanssa. Oli ihan mielettömän kivaa, mentiin semmoista metsätietä missä oli paljon mäkiä ja juuri sopivasti lunta, aivan täydellinen pienille laukkakisoille ja muille baanailuille. Anni muuten voitti Nasun, on se vaan aika nopea ;) Sieltä ei ole kuvia, harmi vaan koska niistä olisi tullut varmaan niin kivoja! Mutta nyt lähden viimein jatkamaan sitä läksyjen tekoa...

9 kommenttia:

  1. kiva postaus :) mistä oot ostanu noi hanskat?

    VastaaPoista
  2. Millä kameralla kuvattu? ja millä asetuksilla?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canon eos 1100D, ja urheilu-asetuksella, jota oli vähän muokkailtu mutta en tiedä miten kun siiri laittoi ne :)

      Poista
  3. Millä tallilla ponit on? :)

    VastaaPoista
  4. meeks kesäl miittii?:)

    VastaaPoista