perjantai 25. marraskuuta 2011

29. Hyppyponi videolla höystettynä

Mä en tykkää kurakeleistä :( Eilen, kun mentiin tallille, Anni oli kaulasta ihan ruskee, ja kun kura oli vielä märkää, niin ei lähteny ees pois... No, lähettiin sitten likasella ponilla maneesiin, siellä oli estevalkku menossa, ja Lillikin oli mukana (Voitto ja Tiia oli siis myös hyppäämässä) ja Anni oli ihan innoissaan kun kaveri oli mukana ;) Sit pienen verkkailun jälkeen muutama hyppy, alkuun n.60cm, sit pari 85cm? tai jotain sinnnepäin. Sit mentiin kahdeksikolla pystyä ja okseria, ja poni oli vähän sählä, kerran romutettiin okseri kun tuli liian lähelle ja kiels sittte liian myöhään, nii mä tulin jaloilteen alas :D Sen jälkeen parani paljon, alko kuuntelemaan myös pidätteet (: Tosta videolta te nyt näättekin, että mitä tehtiin, siinä suunnilleen kaikki. Hypättiin aika vähän, muutama radanpätkä ja yksittäisiä lyhyitä tehtäviä (: Sitten vaan ponillle linimentti ja mash ja muut jutut. Hieno Anni ♥

Oon ite muuten nyt viikonlopun Vantaalla, sunnuntaina kirjottelen sit taas kun poni muuttaa nyt meijän omaan pihaan sitten! Ja toi video on siksi tuommoinen, mihin kaikki liitetty yhteen pätkään, että olen kaverilla jolla on elokuvatyökalu (; minullahan sitä ei ole.

7 kommenttia:

  1. Oliko teillä joku tuolla valmentamassa, vai menittekö ns. itsenäisesti?

    VastaaPoista
  2. Ratsastat tosi hyvin (: Ja Anny on tosi söpö <3 :D

    VastaaPoista
  3. ketä nää videot on kuvannu ku kommentoi koko aja jotai "hieno poni" ja "!kenguruhyppy":D

    VastaaPoista
  4. hieno mummo ♥
    ps. mikä tää saharatausta oikee on :D:D

    VastaaPoista
  5. ensimmäine anonyymi, ihan itekseen hyppäsin (:
    Johanna, kiitos, ja juu poni on <3
    toinen anonyymi, mun kaveri kuvas ja selosti (;
    karla onha anni joo <33 ja entiiä, en osaa ottaa tota kuvaa pois :D mut sit ku nasu tulee nii muutan ulkoasun kokonaa ;)

    VastaaPoista
  6. kiva blogi ja ihana poni ! :)
    www.grazylittlething-ina-satu.blogspot.com

    VastaaPoista