keskiviikko 23. marraskuuta 2011

28. Kun ei onnistu, ei mitenkään

Eilen, siis tiistaina 22.11, ponilla oli vapaa, enkä kirjotellu sillon, mutta tein uuden ulkoasun, toivottavasti tykkäätte! Vastailkaa siis tohon kyselyyn, ja kommentoikaa (:

Mutta sitten asiaan. Tallilla ei ollu ketään, ja siks päätin juoksuttaa. Maneesissa kerkesin vasempaan kierrokseen juoksuttaa, mikä sujui tosi hyvin, ehkä vähän vauhdikkaasti. Mut sitten maneesiin tuli joku suokki naapuritallilta, ja mun suunnitelma irtojuoksutuksesta romuttui. No, vaihettiin suuntaa, ja Anni alotti sikailun. Teki siis sitä, että käänty suoraan mua kohti, pysähty, ja jos heilautin raippaa, hyppäs pystyyn (tosi vähän kylläkin) tai polki etujalkaa. Äiti sit siinä vähän autto, ja sujui hetken ihan hyvin, mut sitten taas kiinnostus loppu. Äiti juoksutti muutaman kierroksen loppuun, ja sit lopetettiin kun ei vaan sujunu. Haettiin ohjat ja kypärä mulle, ja menin selkään, ratsastelin ehkä 20-30min. Näissä suitsissa on vähän erilainen kuolain, ja en ole pitkään aikaan ratsastanu näillä, niin alkuun yritin totutella niihin. Keskityin aika paljon istuntaan, koska mulla on nykyään paha tapa könöttää, niinkun noissa videoilla näkyy, ja välillä onnistukin istua ihan suorassa. Paljon laukasta raviin siirtymisiä,  ja sitten myös nostoja ravista ja käynnistä, Anni oli hyvä ♥

Ostettiin muuten Puuilosta tämmöinen suora, pehmeä kumikuolain!

4 kommenttia:

  1. Missäs tallilla asuu? Kivan näköinen blogi, seurailen tällein anonyymisti! =)

    VastaaPoista
  2. Me ollaan nyt Kuopiossa Pikkupihalla, mut viikonloppuna poni muuttaa omaan pihaan :) ja kiitos!

    VastaaPoista
  3. Kannattaa vaihtaa ainakin noiden äänetysten tekstin väri, ei saa mitään selvää tekstistä kun niin lähellä tota taustaa. Toi otsikkokuva on tosi söpö, mutta häiritsee kun se on niin kapea (eli jopa kapeampi kuin tekstiosa, eikä yllä tonne sivupalkin päälle). Voisiko siitä saada levemmämmän? Tai edes laittaa se keskelle?

    Muuten tosi kiva (: Ja Anny on aivan mielettömän suloinen!

    VastaaPoista
  4. joo muakin ärsytti noi samat jutut, mutta kun oon nii surkee bloginkäyttäjä et en osaa muokata noita :D:D:D mutta kiitos kommentoista, ja toki jos joku osaa kertoo miten niitä saa muokattua niin muokkaan heti (:

    VastaaPoista