sunnuntai 4. elokuuta 2013

260. Iltakävelyt + ostoksia

Moi taas pitkästä aikaa teillekin! Nyt on ollut varmaan viikon tauko postailuista, koska olin käymässä vantaalla. Äiti hoiti ja liikutti ponit sillä aikaa. Tänään tulin sitten takaisin kotiin ja Roosa tuli mukaan meille.

Nasu oli onnistunut viime viikolla saamaan takajalkaan haavan, joka on nyt ollut vähnä turvoksissa, joten poni on ollut pelkällä kävelyllä viimeiset viisi päivää. Huomenna kokeillaan sitten mitä jalka sanoo kun mennään enemmän, Nasu ei ole onneksi ollut epäpuhdas, joten toivottavasti selvittäisiin näin vähällä :)




Tultiin siis meille tänään vaille kahdeksan illalla, käytiin moikkaamassa nopeasti kaikki eläimet ja vaihtamassa vaatteet ennen kun lähdettiin talliin. Ensin letkutettiin Nasun jalka, se oli vähän turvoksissa, mutta ei paljoa. Sitten lähdettiin käymään lyhyellä iltakävelyllä molempien ponien kanssa, mentiin suunnilleen 20min lenkki maastossa ilman satulaa, minulla oli suitset mutta Roosa meni Annilla pelkällä riimulla. Kävelyn jälkeen Nasun jalka ei ollut enää yhtään turvoksissa, hyvähyvä :) Laitettiin sitten ponit nukkumaan.




roosa pelkäsi punkkeja :(




Loppuun vielä pari ostosta, mitä ostin eilen Hööksistä! Nämä on mun uusia rakkauksia, molemmat ah niin ihania ♥ Mutta niin, Nasulle ostin edustuskäyttöön tämmöisen kivan Gold Medalin huovan. Meillä on niin paljon kaikkia värikkäitä, pinkkejä, keltaisia, vihreitä ja muita sellaisia huopia, että kerrankin ostin vähän rauhallisemman värisen huovan, ja tykkään tästä kyllä tosi paljon!




Toinen ostos oli uudet housut. JH Collection, ihanat, siniset, kokopaikkaiset housut kultaisilla brodeerauksilla. Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, ei noita pysty kuvailla muuten kuin että täydelliset!




Niin,  ja ostin myös uudet kannuskumit koska hävitin edelliset, mutta niitä ei varmaan tarvitse erityisemmin esitellä ;) Mutta huomenna ratsastetaan molemmat ponit kunnolla, niin siitä sitten tulee kunnollista postaustakin!

52 kommenttia:

  1. Jee postaustaa :) mut oli kiva postaus ja ihania noi ostokset :)

    VastaaPoista
  2. Noi on sairaan hienot noi housut ! :) Kiva postaus!

    VastaaPoista
  3. Onko noi housut mukavat jalassa? Onko koot ihan normaalit, tai onko sulla noissa sama koko kuin muissakin sun ridareissa? Oon ostamassa uusia housuja ja oon miettiny noita:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en oo vielä ratsastanu niillä, mut muuten ne on tosi mukavat jalassa :) ! mulla on 34, mut 36 ei oo paljoa isompi, että aika perus koot noi kai on:) joo kannattaa, noi on tosi kivat!

      Poista
  4. Mitkä saappaat sulla on?

    VastaaPoista
  5. Ihanat noi housut! Ja noi sun saappaat kans! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep ne on ! ♥ ei oo mun vaa roosan saappaat, mut nekin on kyllä kivat;)

      Poista
  6. Tosi kiva postaus!:) ihanat housut!(:

    VastaaPoista
  7. aahh.. iiihanat noi ostokset ja muutenki tää postauskin:) näi sut muute kunkkareissa ja istuin aikalailla sun takana siellä puun alla :D:D

    VastaaPoista
  8. Mikä puhelin sulla on?

    VastaaPoista
  9. jeejee postauksia! ja noi housut näyttää niiin kivoilta! onksnoi muutes roosan saappaat?:D

    VastaaPoista
  10. siellon sitä punkkiainetta, mitä voi suihkutella, ni saa vähän paremmin ratsastusasennon metsässäkin kun ei tarvii väistellä ;)

    VastaaPoista
  11. Kiva postaus! Ja ihanat nuo satulahuopa&ratsastushousut! (:

    VastaaPoista
  12. Ihanat noi housut! ja kiva postaus ;)

    VastaaPoista
  13. Etkö käy ikinä kouluvalmennuksissa :ooo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. nyt ei olla vähään aikaan käyty, kyllä mä välillä käyn:)

      Poista
  14. Olin ostamassa noita samoja hoisuja mutta kokoa ei löytynyt :D

    VastaaPoista
  15. Ostin ite samat housuy vähä aikaa sitte ja on kyllä niiiin mukavat jalassa !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jee hyvä, mä pääsen kokeilee vasta huomenna :)

      Poista
  16. Tosi kiva huopa :3 ja housutki on kivat,tai ainaki näyttää ku en poikana tollasii käytä :D

    VastaaPoista
  17. voi että piristi uus postaus ku muuten päivä menny oman ponin kans ihan päin seiniä... tykkään sun blogista tositosi paljon muutenki :) ootan innolla huomista postausta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi että kiitoos!:) kuule epäonnistumisten jälkee on suunta vaan ylöspäin, positiivista asennetta nii kyllä se siitä:)!!

      Poista
  18. Tooosi kiva postaus!;)

    VastaaPoista
  19. Tosi kiva postaus ja muutenki sun blogi on toooosi kiva:) mistä siis ostit noi housut kun itekki pitäs ostaa uuet ratsastus housut ja noi näyttää kyl tosi kivoille:)?

    VastaaPoista