keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

204. Ekat treenit maneesissa Nasun kanssa

Jee, päästiin tänään pitkästä aikaa lähtemään maneesille! Eipä tässä ollutkaan kun kuukauden tauko... Se tosiaan johtui osittain siitä, että aluksi Nasulla vaan käveltiin ja olisi vähän varmaan alkanut tylsistyttää vaan kävellä maneesia ympäri. Toinen syy oli se herpes. Nyt kumminkin oli turvallista lähteä tuohon naapuriin. Me ollaan oltu jo yli kuukausi kotona, joten on aika epätodennäköistä jos tauti olisi meille tullut. Myöskään Kallioharjussa ei ole ollut mitään oireita tai epäilyksiä minun tietääkseni. Eli näyttää siis siltä, että me ainakin nyt selvittiin herpeksestä ilman tartuntaa, mutta ikinä ei voi olla liian varma eikä varovainen.



Mutta niin, tänään siis viimein saatiin päätettyä se loputon maastoilukausi ja päästiin maneesiin menemään koulua! Tai koulua ja koulua, ei me kumminkaan ihan heti voida kunnolla mennä Nasun kanssa. Äiti sanoi tulevansa katsomaan, ja sain sen sitten houkuteltua kuvaamaan samalla. Maneesilla käveltiin aluksi kymmenisen minuuttia äitiä odotellessa ja tutustuttiin maneesin seiniin ja kaikkeen mahdolliseen, kun Nasua vähän ihmetytti. Kun äiti sitten tuli, otettiin kai yhteensä neljä kertaa pitkä sivu ravissa, molempiin suuntiin kaksi siis. Nasu oli hyvän tuntuinen, jäykkä tietysti mutta ei ontunut. Lopuksi, kun poni oli liikkunut niin hyvin, otettiin vielä molempiin suuntiin yksi pitkäsivu laukkaa. Ekalla kerralla tuntui, että Nasu miettisi saako se oikeasti laukata, toisella kerralla meno oli jo varmempaa. Jee, hyvä poni!







Jäi tosi hyvä mieli ratsastuksesta, Nasu meni olosuhteisiin nähden hyvin, ei oltu kumminkaan kuukauteen tuuppailtu ennen tätä! Vähän vielä epätasaisuutta ilmassa tietysti, mutta eiköhän meno siitä varmistu kun päästään menemään enemmän. Minullakin on vielä aika paljon hakemista, isoin virhe mitä huomaan itse on se, että sisäohja roikkuu kokoajan ihan löysänä. Sitä pitää nyt siis alkaa korjailemaan. Mutta loppuun vielä pieni videokooste, nyt minä lähden nukkumaaan! :) 





22 kommenttia:

  1. Tää uus ulkoasu on iha mahtava! Etenki noi bannerin kuvat :)

    VastaaPoista
  2. Kiva:-) Kiva Banneri Ja ulkoAsu <3






    -emma-

    VastaaPoista
  3. Ihanan pirteä ja keväinen ulkoasu :)

    VastaaPoista
  4. Muo vaan häiritsee sun lyhyet jalustimet :D mut kivasti meette ja tykkään täst uudest ulkoasust (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ohoh joo nyt vasta tajusin etten muistanu pidentää jalustimia! :D:D yleensä kun meen maastossaki lyhyemmillä nii usein unohtuu sitte pidentääkin niitä ;) mut kiittii! :)

      Poista
  5. Hienot ootte! Ei vitsi Nasu on suloinen :3 Ja hieno ulkoasu!

    VastaaPoista
  6. Ihan mielenkiinnosta kysyn et miks nasulla on etusissa pintelit? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ulkonäkösyistä ;) ei me yleensä käytetä pinteleitä, joskus kouluvalkuissa ja jos on kuvaaja. onhan pinkit pintelit söpömmät kun mustat suojat ;)

      Poista
  7. aivan ihana bannerii! tosi pirtsakan värinen<33:)

    VastaaPoista
  8. Hyvin menitta, vaikka Nasu oli ollut aika pitkällä tauolla :)

    VastaaPoista
  9. Aivan ihana uus ulkoasu :)) kivasti menitte Nasun kanssa, sulla on niin ihania heppoja ; 3

    VastaaPoista
  10. voi nasuu<3;) ja tosi kiva
    postaus, itekki rupesin miettimään miten sulla noin lyhyellä jalustimet
    on vaikka menitkin koulua, mutta vahinkoja sattuu ;) :D

    -KaisAA A

    VastaaPoista
  11. Kuka ton bannerin on tehny nimittäin tosi hieno

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ite tein, mutta eipä se kovin upea omaan silmään kyllä ole.. :D mut kiitti silti :)

      Poista