torstai 21. helmikuuta 2013

184. Check!

Saisiko muutaman tunnin lisää vuorokauteen, kiitos? Minulla on ollut tosi paljon tekemistä melkein koko viikon, ei ole montaa ylimääräistä minuuttia pitkään aikaan... Sen takia nyt ei ole taas viikkoon tullut postausta, koska minulla ei ole yksinkertaisesti ollut aikaa. Okei, eipä minulla nytkään olisi aikaa tätä tehdä, huomenna on uskonnon koe, enkä ole lukenut yhtään ja olen ollut muutamalta tunniltakin pois, joten asiat ei ihan ole hallussa. Mutta päätin, että tänään teen teille postauksen, niin niinhän minä sen sitten teen!

En nyt ala kovin tarkasti käymään läpi mitä viime aikoina on tapahtunut. Sinänsä ollaan tehty hirveästi kaikenlaista, mutta sinänsä kaikki on ollu ihan tavallista. Annin kanssa olen pääasiassa maastoillut, ja kerran käytiin hyppäämässä ihan pikkuesteitä, että saatiin taas molemminpuolinen luottamus hypätessä takaisin. Aluksi poni oli hirmu jännittynyt ja otti muutaman kiellon jo verkkaristikolle, mutta pikkuhiljaa se (ja minä) sitten rentoutui. Pidettiin silti esteet ihan maahankaivettuina, että kaikki menisi varmasti hyvin :)



aasi

Myös Taikan kanssa on jo tutustuttu ja tehty vähän töitäkin. Ensimmäiset päivät poni tosiaan sai vaan tutustua uuteen kotiin, ja sen jälkeen käytiin parina päivänä taluttelemassa maastossa. Yhtenä päivänä kokeilin myös ohjasajoa. Kyseistä lajia ollaan harjoiteltu Anninkin kanssa, joten perusasiat minulla on hallussa (missä on kaasu ja jarru, mistä kääntyy) ja Taikan kanssa oli kyllä huomattavasti mukavampaa ja helpompaa mennä kuin Annin kanssa. Ainiin, ja Ella taisi käydä kerran jo ponin selässäkin kävelemässä, itse en ollut siellä mukana, mutta äitin ja Ellan mukaan oli mennyt hienosti.



Ja sitten Nasu. Se on nyt ollut ihan hyvä, suurempia epäonnistumisia ei ole tullut. Myös Nasun kanssa ollaan maastoiltu ja menty jäällä melkein joka kerta, mutta pari kertaa käytiin maneesissa tuuppailemassakin. Eka kerta oli aika hakemista, poni oli tosi epätasainen ja vähän jäykkä, mutta jo toisella kerralla homma toimi paremmin, meno oli määrätietoisempaa ja siistimpää.

Tiistaina meillä oli estevalkku parin viikon hyppytauon jälkeen, ja heti alkuun sanon, että pitkästä aikaa jäi tyytyväinen mieli! Nyt kun on monta valkkua mennyt huonosti molempien ponien kanssa, niin kyllä se minulta ainakin itseluottamusta horjutti aika paljon. Mutta kuten viime postauksessa sanoin, niin silloin oltiin jo niin pohjalla että suunta on vaan ylöspäin, ja niinhän se menikin. En nyt ala suuria selittämään valmennuksesta, videolta näätte miten meni. Mutta ihan perusjuttuja tehtiin, alkuun verkkahypyt pienillä, silloin poni oli vähän hidas pohkeelle ja tuli yksi kieltokin. Verkan jälkeen tultiin rata n. 80cm korkeudessa, ja silloin sitten löytyi se reipas Nasu! Poni meni tosi hienosti, lopussa meno meni jo vähän liian villiksi jopa ;) Tultiin myös toinen rata 90-100cm, mikä sekin meni ilman kieltoja!





Kamerasta loppui muisti tuon viimeisen radan lopussa, tultiin tuon okseri-linjan jälkeen vielä kaksi hyppyä, jotka menivät samaan tapaan kuin muukin rata. Lopuksi tultiin sitten vielä nuo viimeisen radan kolme ensimmäistä estettä, eli kavaletti-pysty, ja tuo kapealta oranssille pystylle linja, koska niinkuin huomasitte, en oikein saanut Nasua kontrolliin tuossa välissä. No, uudella yrityksellä sain, ja vähän liikaakin. Jäin nimittäin tyhmänä pidätteen jälkeen vielä pitämään Nasua lyhyessä laukassa, joten se kielsi tuohon oranssille ja onnistuin taas tippumaan! :D Eli vielä kerta tultiin se linja, jolloin meni tosi hienosti taas.

Tästä nyt tuli ihan samanlainen postaus kun edellisestäkin, mutta kun eipä meille tosiaan mitään ihmeellistä ole tapahtunut. Mutta tähän loppuun voisin vähän tyhjennellä kuvia puhelimesta, joukosta löytyy kaikkea sekalaista, niin poneista kuin muistakin jutuista.


asenne ratkasee, niinhän se meni? ;)

meidän piti tänään köksän tunnilla toteuttaa oma suunnittelemamme ateria, ja pääruoka näytti tältä. Keksittiin resepti omasta päästä, tuossa on siis vaan paistettua kanaa ja nuudeleita sekoitettuna, oli hyvää! 

ja jälkiruokana muffinsseja, uh ♥

tiskaaminenkin voi olla hauskaa, jos siitä tekee hauskaa ;)



kävin eilen kampaajalla, ja on kyllä ihana kun hiukset on vieläkin ihan suorat! 
voi miten mä haluaisin tällaiset luonnollisestikin...

iloinen ratsastaja.. 

olin koulun liikuntapäivänä Ice Marathonissa, luisteltiin 6km!
Sääkin oli tosi ihana.


luistelun jälkeen lähdettiin sitten kaverin kanssa vielä kaupunkiin shoppailemaan ja syömään :)






Latasin pari päivää sitten Sports Trackerin, ja pari kertaa on jo sitä päässyt testaamaan, ja onhan tuo aika kätevä! Nasun kanssa käytiin tänään maastossa, 9.5km lenkki pääosin aika rauhalliseen tahtiin, kävelyä ja ravailua, muutama lyhyt ja sitten yksi pitkä laukka. Nasu oli hirmu kiva ja aika rauhallinen, ei pukitellut onneksi. Ja en käynyt ilman etusuojia, huomasin vasta kuvan ottamisen jälkeen että ne puuttuvat ja käytiin sitten laittamassa ne jalkaan ;) 


Tästä nyt tuli tämmöinen sekalainen postaus, mutta en nyt jaksa enää alkaa sitä parantelemaan, koska minun pitää oikeasti alkaa lukemaan siihen uskonnon kokeeseen! Ja oho, kello onkin jo noin paljon, niin pitää käydä tekemässä iltatallikin. Miten ihmeessä aika menee näin nopeasti? Mutta yritän tehdä viikonloppuna postauksen, en vielä tiedä että minkälaisen mutta enköhän minä jotain keksi :)

28 kommenttia:

  1. nakki näytti videosta tosi energiseltä, kumpa se nyt oliski vaa ollu tollasta väsymistä tai mitälie! ja mäki leikkasin just hiukset ja ne on varmaa yhtä lyhyet ku noi sun :D

    VastaaPoista
  2. Sul on ihan sairaan ihanat silmät!!

    VastaaPoista
  3. mitä sä oot tehny kulmilles XD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. öö piirtäny? :D vai mitä tarkotit

      Poista
    2. Opettele piirtää paremmin, ihan hirveet tollai. Lisäks otsaryppykuvat .... Uhhh

      Poista
    3. hahaha no anteeks jos ei miellytä ;) ja ihan kokoajan opettelenki, en voi osata kun en oo tehny kovin montaa kertaa noita :)

      Poista
  4. tuo kuva tuolta pukukopista niin mulla on sellainen samanlainen paita kuin tuo orannssi(?)-valkoraidallinen ja mun ponilla on tollainen samanlainen ratsastusloimi kuin nasulla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa haha kiva, samanlainen maku :) toi paita oli kiva mut se ei sopinu mulle yhtää nii empä ostanukkaa sitä :/

      Poista
  5. Osta suoristusrauta? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla on, mut vaikka suoristan nii hiukset kihartuu melkeen heti kun menee ulos, ne ei pysy yhtään suorina :(

      Poista
  6. Mullaki on paksut ja luonnonkiharat hiukset ja joka hemmetin suihkun jälkeen joudun näyttämään niille rautaa, koska haluan ne suoraksi. Onneksi tuo ohennusleikkaus auttoi roimasti ja pysyvät nyt parikin päivää suorana jos niitä ei kastele.
    Katoin eka että tuossa muffinssivuokassa oli lunta, kunnes tajusin että se on tiskiainetta x)

    ps. Sulla on tosi kauniit silmät : o

    - Riina
    http://kevaanpolku.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo mulla on ihan sama! yritän aina vaan suoristaa mutta joka kerta menee hermot ja huhhuh. mut kiitos ;)

      Poista
  7. Pelottaako sinua yhtään tippuminen hevosen selästä?
    Ja mikä on pahin tippumisesi hevosen selästä (Tarkoitan että onko sinun jalka murtunut tai jotain muuta tuollaista)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei mua oo ikinä pelottanu :) enkä oo oikeestaa ikinä tippunu kovin pahasti, kerran jouduin sairaalaan mutta en ees tiedä että mikä mulla sillon oli :D

      Poista
    2. Mun mielestä se tahkon tippumine oli ainakin pahannäköne :D! Olikos muuten hyvä ensiapu, vai mikä lie ? ;DDD?

      Poista
    3. no joo mut ei mul käyny muuta kun se nenä ja ei sekää ees murtunu :D ja joo oli tosi hyvä ;))

      Poista
  8. voisitko tehä epäonnistumisvideon ja mikä on sun korkein este minkä oot hypänny

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu voin, ainakin jossain vaiheessa mutta en ihan vielä, koska hävitin yhden muistitikkuni missä oli suurinosa tippumisista :D ja 120cm :)

      Poista
  9. Vai en uskaltais kellä hyppäsit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. häh? jos tarkotat tuota ylempää kommenttia, niin nasulla ja yhellä ponilla mitä kävin kokeilemassa :)

      Poista
  10. Siis miten tuo sport tracker toimii? maksaako sen käyttö jotain?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei maksa mitään, ja se on kyllä tosi selkee eikä mullakaan oo ollu mitään ongelmia vaikka en oo mikään tekniikan ihmelapsi :D se siis laskee matkat ja nopeudet yms. ja piirtää kartat, ite oon tykänny paljon :)

      Poista
    2. Riittää siis kun sen vaan pistää käyntiin, hyvä :)

      Poista
  11. hehe, mulla on just tollaset suorat hiukset millaset sä haluisit :DD mut haluisin kiharat hiukset XD

    VastaaPoista