perjantai 5. lokakuuta 2012

147. Estevalkku

 
Kerrontämän nyt heti tähän alkuun, eli olette varmaan huomanneet, että syksy on tullut joten valmennukset ovat tästä eteenpäin hallissa. Joten jos saan äidin kuvaamaan, ja teen postauksen, siinä on myös huonolaatuisempia kuvia, nykyään yleensä myös sitten videokin. Eli jos et pysty katsomaan huonompia kuvia, suosittelen ettet sitten lue ollenkaan (:
 
Eli oltiin siis estevalmennuksessa, ja äiti tuli kuvaamaan joten väsäilen nyt tässä ainakin jonkinlaisen postauksen teille. Tehtiin oikeastaan koko tunti vain teknisiä harjoituksia, ei menty mitään rataa tms. Kaarevalla linjalla oli kolme puomia, toisessa rykelmässä innariväleillä ja toisessa jokaiseen väliin tuli yksi laukka. Aloitettiin tosiaan ihan puomeina niitä menemään, ja sitten niitä nostettiin tasaiseen tahtiin. Meille ne eivät olleet kovin helppoja, koska Nasu on niin tarkka jaloistaan ja se ei ole nyt ihan avuilla. Usein se veti koko homman ihan suorana, vaikka idea oli että pitäisi taipua.
 
Sitten oli okseri ja pysty 16m kaarevalla linjalla, jota mentiin aluksi ihan 60-70cm korkeudessa. Ne sujuivat ihan hyvin, ensimmäisellä kerralla tultiin viidella askeleella, vaikka olisi pitänyt tulla neljällä. Muuten alku sujui kumminkin hyvin.
 
Sillä kolmen esteen kaarevalla sarjalla, johon tuli joka väliin yksi askel, oli koko tunnin ajan vähän ongelmia, muutamia kieltoja tuli siihen sekä myös esteille. Ongelmahan on se, että en oikein saa Nasua laukkaamaan, ja sitten vielä katson ponnistuspaikan ottamalla kiinni, vaikka pitäisi jatkaa koko ajan reippaassa laukassa. Lopuksi kumminkin meni jo paremmin, ja viimeinen tehtävä meni jo tosi hyvin. Ei kumminkaan jäänyt kovin hyvä maku suuhun, mutta jos positiivisesti ajattelee niin joskus on kyllä mennyt huonomminkin ja sain valmennuksesta kyllä tosi paljon irti jatkoa ajatellen. Alla vielä muutama kuva ja lyhyt video viimeisistä hypyistä.
 

 




 


9 kommenttia:

  1. jes tulit postailemaan valkustakin ! :) kiva postaus, olis ollu kiva kattoo pidempääkin videota ! :)

    VastaaPoista
  2. ihanan helpon ja vaivattoman näköistä menoa, tosi pehmeetä! :D

    eevajaelvi.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. kuka sua valmentaa?

    VastaaPoista
  4. wau! ihanan pehmeetä ratsastusta, meette superhyvin :)

    VastaaPoista
  5. mua ei ainakaa haittaa vaiks pimeempiä maneesilaatusii kuvia onkin, kiva vaan et postailet ja tulee ees jotain kuvii :)

    VastaaPoista
  6. Kiva blogi teillä! :--)

    Oma blogi: http://sadetakinsuojassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. Sinä oot kyllä ihan super kun uskallat noin korkeita mennä poneilla :)

    VastaaPoista
  8. Sulla on TOSI hieno talli ja blogi!:)

    VastaaPoista