lauantai 24. marraskuuta 2012

153. Lauantai-postaus

Moi taas pitkästä aikaa! :) Tänään teki mieli taas tehdä postausta, ja kuvailin sitten pitkin päivää [puhelimella, osa kuvista on taas aikamoista pikselimössöä, mutta parempi tämä, kuin ei mitään!]

Aamulla, kun vein ponit ulos, jätin Annin vapaaksi, niinkuin yleensä silloin kun ollaan kotona. Neiti oli hieman innoissaan siitä, ja järjesti vähän omaa kivaa vaikka missä muodossa. Nasu taas oli ihan poseerausfiiliksissä, ja seisoi kokoajan korvat hörössä hirmu suloisena, toisin kuin yleensä.







Anni kävi kentällä omatoimisella aamulenkillä...



... ja sitten vähän kiusaamassa Nasua...

... ja sitten reippaasti kohti uusia juttuja!


Tässä pieni video niistä esityksistä, mitä sain kuvattua. Ne on kaikki vähän kaukaa kuvattua, koska puhelin ei pystynyt [tai sitten en osannut] zoomata. Ja kun kone ei suostunut lataamaan sitä youtubeen, vaan piti sekin tehdä puhelimen kautta, enkä tyhmänä saanut omaa tiliäni auki, vaan tein uuden kanavan johon video sitten latautui. Eli sitä ei nyt valitettavasti youtubesta löydy, jos joku meitä siellä seuraa... Mutta blogiinhan tämän oli tarkoitus tulla, joten jätetäänpäs nyt nämä valittelut tähän ja nyt saatte nauraa Annille ;)







 
 
lopulta sain sen korvat hörössä-kuvan mitä koko aamun yritin!

Puolen päivän aikaan lähdin sitten liikuttamaan Nasun. Kävin hakemassa sen tarhasta ja laittelin tallissa kuntoon, ennen kun lähdettiin maneesille.

Nasu on aina niin innokkaana lähdössä ratsastettavaksi





Ratsastuksesta ei ole kuvia, mikä on kyllä harmi, koska Nasu meni tosi hyvin! Se oli reipas ja liikkui hienosti muutenkin. Nyt olen alkanut jo löytää niitä oikeita nappuloita ponista sileällä, vielä kun saisi hyppäämisenkin toiminaan. Mutta niin, tehtiin aika perusjuttuja, vähän läpiratsastusta huomisia kisoja ajatellen. Maneesissa oli myös muutama puomi, joita mentiin.


Loppukäynnit käytiin kävelemässä maastossa. Nasu oli siellä ihan lentoon lähdössä, koko ajan poikiteli ja heilutteli päätä ja kiemurteli jne. Sitten se rauhoittui hetkeksi, mutta yhtäkkiä sai sitten jonkun kohtauksen, alkoi tekemään jättipukkeja, ainakin kolme peräkkäin. Siis ihan ilman mitään ennakkovaroitusta, käveltiin rennosti vaan sitä hiekkatietä. Lensin siinä sitten kaulalle, ja kun poni käännähti poikittain, niin tasapaino petti vielä pahemmin. Lopulta roikuin suunnilleen Nasun päässä kiinni, toisella kädellä pidin kaulasta kiinni ja toisilla turpahihnasta.

Meinasin ensin kiemurrella takaisin satulaan, mutta sitten päätin kumminkin hypätä alas, jos poni alkaisi uudelleen pukittelemaan. Kun olin saanut irroitettua itseni loimesta ja jalustimista, hyppäsin alas ja nousin sitten takaisin selkään. Jatkettiin ihan normaalisti matkaa, ja huomasin sitten että siinä meidän edessä seisoin mummo koiransa kanssa, ja ilmiselvästi pidättely nauruaan, eli oli vissiin sitten nähnyt meidän näytöksen! Ratsasta nyt siitä sitten ohi, hymyilin vaan typerästi ja pikkusen kyllä siinä vaiheessa huvitti ;)



Myöhemmin kävin vielä ratsastamassa Annin, sekin meni ihan hienosti, ei ongelmia. Silloin oli jo niin pimeää, etten mitään kuvia saanut.

Illalla vielä äiti siivoili tallin ja pestiin ponien jalat kurasta. Annikin oli yllättävän nätisti ja rauhassa, kun se yleensä on aina ihan villinä kun pitää mitään pestä.




Ja niin, vaikka tämä nyt ei blogin aiheeseen sinällään mitenkään liity, niin oltiin eilen illalla Sorsasalossa raveissa, koska meidän (minun ja ukkini yhteinen) ravuri juoksi siellä. Se oli varmaan kovin lähtö missä heppa on tähän mennessä ollut, ja mietittiin, että olisi tosi hyvä jos Olli olisi kahdeksas. Mutta kuinkas kävikään ja vaavi juoksi ihan superhienosti ja oli kolmas! Se lähti 40m takamatkalta ihan viimeseltä radalta ja silti meni tosi hyvin. Silloin, ja vieläkin oli kyllä fiilikset niin hyvät että! ♥

hieno heppa startin jälkeen

Huomenna lähdetään sitten aamulla kohti Kuvansia kauden päätöskisoihin. Molemmat ponit lähtee ja hyppää samat luokat kuin viimeksikin. Jos joku haluaa kertoa, mitkä huovat laitan huomenna poneille, niin olisin hyyvin kiitollinen! Miksi tää vaan on aina niin vaikeaa? :D Tämä nyt oli aika nopeasti väsäilty pikapostaus, mutta kisapostauksen teen sitten huolellisemmin!



21 kommenttia:

  1. ihana video Anniysta, suuperr söpöö! <3
    ja muutenki kiva postaus! :)

    VastaaPoista
  2. mikset mee enää 110 nasulla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. katotaan nyt ensin taas asiat kuntoon pienemmissä luokissa, miksi hypätä 110cm jos kielletään ulos jo 100cm? ;) mennään nyt hallikausi näitä pienempiä ja sitten jos asiat saadaan kuntoon niin ensi kesänä olisi tarkoitus niitä kymppejä mennä (:

      Poista
    2. ja meillä ei oo mikään kiire hypätä isompaa ja isompaa, koska mullakin on vielä kolme ponivuotta jäljellä :)

      Poista
  3. Laita Annylle se pinkki huopa mis on se hyppäävä poni(sen kaa se samaa sarjaa oleva korvahuppu!) :) ja Nasulle se horse comfostin pinkki blingi hupa! ;)

    VastaaPoista
  4. eikä nauretaan täällä annylle ::Dddddd

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus kun sisälsi paljon kuvia! :) Söpö Anny!

    VastaaPoista
  6. Ihan mielenkiinnosta kysyn mikä kännykkä sulla on? :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hei mulla on myös toi puhelin ja mäkää en osaa zoomata :D haha toi anny :D:D siis miten se pysyy vaan irti, eikö se lähe minnekkään tiellä tai mitään? ps. mä näin sut niissä kiuran kisoissa ja moikkasinkin, mutta sä et tainnu huomata.. :D

      Poista
    2. no voi en huomannu mitään :D :( ja joo anni on irti pihassa ja hyvi se on ainakin tähän asti pysyny ;)

      Poista
    3. mul on samsung galaxy s ja se ainaki zoomaa siit mist laitetaa ääntä kovemmalle :)

      Poista
    4. nii siitä se zoomaa ku ottaa kuvia, mutta videossa ei voi zoomata. ;)

      Poista
  7. roope on aina yhtä innokas lähtee lenkille :D:D

    VastaaPoista
  8. Annyhän vaikuttaa ihan nuorelta ponilta :)

    VastaaPoista
  9. laita nasulle keltanen <3<3 ja annyllle pinkki :)

    VastaaPoista
  10. ahahah anni :DD nakille nasuhuopa! ja tsemppejäää <3

    VastaaPoista
  11. Miten saat laitettua videot niin, että ne näkyy isompana kuin normisti?
    Kiitti etukäteen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Youtubesta avaa videon, niin siinä on niitä painikkeita, jaa -> upota. Sitten selaa alaspäin ja valitsee sieltä koon, minkä haluaa, painaa sitä ja sitten kopioi sen koodin mikä on siinä vähän ylempänä. Blogiin -> tekstiin, siellä yläkulmassa on ne Luo/html, niin painaa html ja liittää koodin sinne. Toivottavasti tajusit! :)

      Poista
  12. laaita nasulle keltaset ja annylle pinkit kamat :)

    VastaaPoista