keskiviikko 28. marraskuuta 2012

154. HA-71 alue-este [videot]

Vihdoin kerkeän kirjoittamaan kisapostausta sunnuntailta! Oltiin siis Kuvansissa, Kimmon tallilla kauden viimeisissä kisoissa. Molemmat ponit hyppäsivät samat luokat kuin viimeksi, eli Anni 80cm ja Nasu 90 & 100cm.

Ekana menin siis Annilla. Verkassa poni oli hieno, pari kertaa tuli vähän lähelle, mutta kieltoja ei tullut kumminkaan. Lähdin luokassa seitsemäntenä, ja kun olin menossa maneesille, kuulin kun joku siinä vieressä (joka oli siis jo hypännyt) kysyi joltain muulta (ei siis minulta), että miten menit siihen kolmelletoista. Kolmelletoista?! En siis rataa kävellessä ollut huomannut, että radassa on 13. este, koska siihen tuli tosi hassu tie. No, siinä sitten kun oli pari hyppäämättä ennen minua, kattelin ratapiirroksesta, että mitenköhän siihen sitten pitää ratsastaa.

Hyvin sitten kumminkin muistin koko radan, perusrata meni puhtaasti ja päästiin loppuun asti, myös sen 13. yli :) Puhdas rata siis tuli, Anni oli tosi hieno ja innokas, paikat osui ihan nätisti kaikille esteille, eikä ristilaukkoja tullut ollenkaan! Uusinnassa en paljoa edes ratsastanut aikaa, nollaa vaan, ja se kannatti. Päästiin siis lopulta kolmannelle sijalle, eli valkoinen ruusuke tuli sieltä mukaan! Olin ubertyytyväinen Anniin, vaikka uusinta tuntui ja videoltakin näyttää tosi hitaalta, mutta kaipa me sitten ihan reippaasti mentiin.




Nasu meni sitten sen 90cm, joka meni surkeasti. Kiellettiin ulos siis. Rata oli aika kieputusta kokonaan, mikä ei ainakaan tässä tilanteessa sovi meille yhtään. Vauhti tosiaan loppui ja poni painui alas enkä saanut sitä sieltä enää nostettua.


Metriin laitettiin sitten kova tsemppi päälle, verkassa ratsastin ponin tosi reippaaksi ja hypyt onnistui hyvin. Ratakin alkoi tosi hyvin, no yksi ristilaukka tuli alkuun mutta se ei sitten haitannut. Nasu oli hyvin avuilla ja liikkui tarpeeksi reippaasti, pari kertaa näpäytin raipalla kun jäätiin kauemas. Päästiinkin sitten perusrata puhtaasti, ja uusinnan ensimmäinen linja. Sen jälkeen kaarteessa paketti vähän levahti, Nasu ei ollut enää pohkeen edessä, ja kun paikka ei osunut niin siihen tuli kielto. Uusi yritys ja yli meni, mutta sitten seuraavaksi sarjalle kielto, joten uusinnasta tuli hylätty.

ps. äitillä on kaunis kielenkäyttö, yrittäkää olla välittämättä




Olin kumminkin tosi tyytyväinen tuohon metrin rataan, kun vihdoin saatiin se tempo mikä pitääkin olla. Pari arviointivirhettä tuli uusinnassa joo, mutta ne on kumminkin helpompi korjata. Nämä oli siis viimeiset kisat tänä vuonna, keväällä sitten jatketaan. Nyt talvella ajattelinkin tehdä vähän enemmän jotakin erikoispostauksen tyyppisiä, kun kisapostauksiakaan ei tule. Roosa tulee meille kumminkin joulun jälkeen, joten sitten viimeistään tulee ihan peruspostausta taas. :)


15 kommenttia:

  1. ei ehken kantsis kiroilla tollee kuitekaa...mut hienosti nasu meni :)

    VastaaPoista
  2. Vengul <3 Voitko poistaa videosta äänet -kiroileva äiti-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDDDd ei se oo nii justiinsa ;) ja hyvä venla!!

      Poista
  3. Sulla on kiva blogi :) Voisitkos tehdä erikoispostauksille oman kansion, tonne missä sulla on noi heppa kansioitkin? On vähän vaikeaa etsiä niitä ..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olen tehnyt niin vähän erikoispostauksia, niin en niille muutamalle tee kansiota, mutta tunnisteista kun painat 'erikoispostaus' niin sieltä löytyy kaikki (:

      Poista
  4. Ok. Oletko tehnyt jo sen postauksen teidän pihasta, kentästä ja laitumista? :)

    VastaaPoista
  5. HAastoin sut blogissani :) Nakki pahis, ja hieno ANkka ! ♥

    VastaaPoista
  6. moikka tää ei lyyty tähä yhtään mutta kun teillä on tallissa ne valkoset "laarit" joissa on ruokia niin mistä ne on ostettu

    VastaaPoista
  7. kiitos tiedosta;) tunnetko tiian ja pinjan. Te kolme ootte parhaita bloggajii;DDD

    VastaaPoista
  8. Mua ei haittaa yhtään toi sun äitin kielenkäyttö,koska munki äiti sanoo melki aina tollaiten ku se kuvaa ku mä oon kisoissa!:)

    VastaaPoista