sunnuntai 11. marraskuuta 2012

152. Kiuruveden kisat

Uteliaimmat varmaan olivat jo kipasta kerenneet tuloksia katsomaankin, ja edellisessä postauksessakin oli jo hieman esimakua ;) Mutta jos nyt aloitetaan ihan alusta! Oltiin siis eilen Kiuruvedellä aluekisoissa, hallikauden aloitus!
 
Anni olikin myös mukana, se hyppäsi 80cm luokan. Verkassa poni oli tosi kivan tuntuinen ja meni nätisti. Ratakin sujui hyvin, muutaman kerran tuli ristilaukkoja mitkä piti sitten ravin kautta korjata. Etäisyydet osui ihan nätisti kohdalleen, mutta sitten perusradan viimeiselle esteelle tuli kielto. Jaaahas? No, uusi yritys, mutta heti toinen kielto siihen perään.
  
 



Jälkeenpäin kun videolta katsoin, niin ihan syystä poni kyllä kielsikin, nimittäin mitäköhän minä taas tein? Kolme askelta ennen estettä heitän ohjat pois ja jään kaulalle makaamaan, niin siitäkö ponin pitäisi sitten hypätä, no, Anni ei ainakaan hypännyt. Ja poni siitä sitten vähän suuttui eikä hypännyt seuraavallakaan kerralla. Minä nyt en ollut ponille yhtään vihainen, Annin iloksihan me kisataan ja alkurata meni kumminkin niin hienosti! :) Tärkein asia on se fiilis, mikä siinä alkuradassa olikin.

hups

Nasu meni sitten kaksi luokkaa. Ensin hypättiin 90cm, verkka meni hyvin, kuten Anninkin kanssa, ja ratakin meni oikein mukavasti, tuli 0/0! Pari kertaa jäin pitämään ennen estettä liikaa ja tekemään miljoona lisäalkelta, kuten ennen tuota viidettä estettä. Uusinnan alussa poni päätti alkaa pomppimaan ja mentiinkin aika kauniilla loikkalaukalla se kaarre. Viimeiset esteet meni myös aika huonosti, mutta puhtaasti kumminkin. Lopulta oltiin sitten toisia siinä luokassa, super Nasu ♥



 
Metri ei sitten mennytkään ihan yhtä hyvin... Jo verkassa poni oli huono, pukitteli, hypyt oli huonoja, etäisyydet ei osunut. Siitä olikin kiva sitten lähteä radalle! Se olisi voinutkin sujua hyvin, ja vaan olisin osannut yhtään ratsastaa... Nimittäin jäin taas vaan pitämään ja pitämään, mentiin alitempossa ja kaikki meni surkeasti. Ekasta ja tokasta meni yli, kolmannelle kielto, uusi yritys ja yli meni, neljännestä yli, mutta vitoselle taas kielto. Ja minä kukkaruukussa. Se olikin sitten semmoinen rata tällä kertaa! Eli selkokielellä tipuin siihen viidennelle esteelle, ja suoraan päin kukkapuskaa jonka siis onnistuin kaatamaan ;) Eipä jäänyt tästä radasta kovin hyvä fiilis.



puu oli vielä pystyssä...

...mutta sitten tulin minä...

...ja puu kaatui
Seuraava yritys on sitten kahden viikon päästä taas, mennään samat luokat Kuvansissa. Eli see ya!
 
 

12 kommenttia:

  1. eikö sulla oo muista radoista videota? :oo Olisi ollut kiva nähdä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on niistäkin, mutta jo tämän yhden videon lataamisessa meni about kolme tuntia, niin en jaksanut niitä muita sitten ladata.

      Poista
    2. Voisitko johonki postaukseen laittaa ne?

      Poista
  2. Sulla on ihana asenne, ja sen huomaa tuosta Annin radan kertomisesta! :-) Juuri näin, toivottavasti sinulla pysyy tämä asenne ja menestytte hyvin! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos, tuli tosi ihana fiilis kun luki tämän, piristi kyllä niiiiiin paljon! :) mutta se poni on mulle tärkein kaikista <3

      Poista
  3. ihan super hieno lähestyminen tolle ekalle esteelle:-) kunnon gp :D noeivaa siis oikeesti tosi hienosti meette:-) mageeta!:)

    VastaaPoista
  4. sulla on kovat ponit :D hienoi ponei :)

    VastaaPoista
  5. Onks Nasu muute ruuna? Vai tamma? Et oo missää vaihees kertonu...

    VastaaPoista
  6. heei mä olin siellä semmosten heppojen ku kessi ja flipper kisahoitajana ja näin sut moonta kertaa ! :) sä ratsastat iha huippuhyvin ja sun hepat on yli-ihania ! :') harmi se viides este ku tipuit :( toi nasu näyttää toosi hyvältä ja innokkaalta hyppääjältä:) pakko jäähä lukijaksi, tsemppiä jatkoon ja katoppa munki blogi ;) http://suprijaanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista