maanantai 14. lokakuuta 2013

287. Kansainvälinen epäonnistumisen päivä

... ei siis ihme että kisat meni huonosti.





Oltiin siis Kuvansissa aluekisoissa, ekat hallikisat nyt syksyllä ja mentiin 90cm ja 100cm. Ollaan käyty tuolla monta kertaa kisoissa, niin tutulla rutiinilla päästiin kerrankin kisoihin. Tällä kertaa tosin verkka oli poikkeuksellisesti ulkona (yleensä maneesissa verkkaryhmissä) mikä oli mun mielestä huonompi, koska kentän pohja oli aika kamala ja muutenkin esteet oli aseteltu hassusti niin että verkassa oli koko ajan aika kaaos. Yllä olevat kuvat ovat 90cm verkasta, sillon oli aluksi rauhallista kun siellä oli vaan pari ratsukkoa.

Ysikympin rata oli aika normaali, linjat oli helppoja, esteet aika pieniä, mutta vähän kieputtelua mikä ei ole Nasun kanssa se helpoin juttu, meillä nimittäin helposti silloin paketti levähtää. Tällä kertaa niin ei käynyt, vaan Nasu oli koko radan hyvin avuilla! Tempo oli sopiva, näin paikat melko hyvin ja Nasu toimi kivasti! Saatiinkin perusradalta nolla, ja olin lähdössä uusintaan, kun pilliin vihelletään. Olin vähän hämmentynyt siinä vaiheessa.. :D No, me oltiin saatu virhepiste ylitetystä enimmäisajasta. Ette usko miten paljon ärsytti. Ja miten paljon enemmän ärsytti, kun huomasin että oltiin ylitetty se aika 0,05 sekuntin takia, niin vähän...!! Noo, Nasu oli silti hyvä, mutta harmitti vaan kun oltaisiin tehty hyvä rata ja voitu sijoittuakin.



kuvat © Emmi K http://enmi.kuvat.fi

Metri taas... Ei selittelyjä, palattiin ajassa taaksepäin ja Nasu teki samat temput mitä se harrasti kesällä. Kiellettiin ulos, Nasu tuntui vaan siltä ettei se halua hypätä, se vaan tökkäsi. Ekalla kerralla päästiin esteelle, paikka oli ihan hyvä mutta poni ei hypännyt, sen jälkeen kaksi seuraavaa kertaa jäätiin jo kauemmas pomppimaan. Ääh, mä niin luulin että oltiin jo voitettu tää ongelma...

Sikailun jälkeen Nasu joutui silti vielä töihin, käytiin vielä verkassa hyppäämässä muutama hyppy. Siellä ei taas mitään possuilua, ensin poni yritti vähän kiemurrella, mutta kun laitoin pohkeet kiinni niin sitten meni nätisti. En vaan ymmärrä mikä sille tuli siellä maneesissa?! Joo asia saattaa olla myös mun pään sisällä, mutta en mä ainakaan tietoisesti tee mitään eri tavalla, eikä metri ole mikään iso että se siitä johtuisin. Mulla ei vaan taito enää riitä siinä vaiheessa kun Nasu kieltää sillä tavalla.

verkassa metrin jälkeen

No nyt treenaillaan sitten kotona! Ainakin yhdet kisat olisi vielä tällä kaudella, jos saadaan homma toimimaan siihen mennessä..

48 kommenttia:

  1. Hyvä et ees ysikympin rata meni jotenkuten!

    VastaaPoista
  2. Ihana postaus! No ens kerralla paremmin sitten! mut ihanat työ!:) ja hyppäät tosi hyvin! kivoja kuvia!:)

    VastaaPoista
  3. No, mutta positiivisuutta kehiin, ysikymppi meni sentään hyvin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. näimpä, pitää ajatella kuin pettyny olis ollu siinä vaiheessa jos ysikympissäki oltais hylätty... :D

      Poista
  4. Kivoja kuvia jälleen, ja hyvä että tuo 90 meni hyvin!! Ja tuo on todella ärsyttävää kun se on noin pienestä kiinni xd Mutta enskerralla paremmin, hyvä te!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti :) jep en ikinä oo ees ajatellu mitään yliaikaa ennen kun nyt..

      Poista
  5. Ku mä olin mun hevosella kisoissa ni mulle tuli yliaikaa 0:03 sekunttia ni ärsytti ihan sairaasti!! mut hyvin teil meni tos ysikympissä!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo toi on niin ärsyttävää ku ois menny nii hyvin!! :/ kiitos :)

      Poista
  6. Laita joku pienikokoinen valmentaja hyppäämään Nasulla vaikka metri + kymppi kisoissa? Tuhmisponi :( harmittaa siun puolesta!!

    - Laura
    Http://maaliviivalle.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olis hyvä kyl kokeilla tommosta jos joku hyvä ratsastaja löytyis.. :)!

      Poista
    2. Ite meinasin ehottaa mut ei täällä kuopiossa oikein oo ketään xD Tai siis onhan täällä hyvii ridaaji mut ne on nii isoi xD

      Poista
    3. Toi on kyl tosi tylsää jos ei oo ketään oikean kokoista kuskia :s

      Poista
  7. nasu on niin söpö nuissa kuvissa :33

    VastaaPoista
  8. Miks meet niin paljon nasulla kisoissa jamuutenki mikset välisiä menis annilla ? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anni on jo vanhempi, eikä sillä tehdä mun tietääkseni enää niin rankkoja hyppytreenejä. Nasu taas on nuori ja sillä on ponnua isommille.

      Poista
    2. joo annilla kisataan nykyään max. 80cm ja sillä ei oo enää aluelupaa nii voidaan käydä vaan seurakisoissa :) ja just näin ku toinen anonyymi sanokin

      Poista
  9. ai teilläkin oli epäonnee... ite putosin tänään issikkavaelluksella selästä kun laukattiin ja reisilihas revähti :/ mutta toivottavasti teillä seuraavat kisat menee paremmin!:) voin vaan kuvitella miten ärsyttävää on kun on noin pienestä ajasta kiinni meneekö yliajalle vai ei :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voiei paranemisii sulle! :( ja jep, oli kyllä vähä pettyny olo ku nii pienest kiinni!

      Poista
  10. hyvä ku 90cm suju hyvin !:) ois varmaa ollu kauheeta jos se 90cm ois epäonnistunu :D

    VastaaPoista
  11. Ihanat pinkit jalustimet nasulla!:)<3

    VastaaPoista
  12. ootko huomannut että bannerissasi lukee: prinsesaponi.blogspot.fi ? :D Nasu on suloinen!

    VastaaPoista
  13. Kiva postaus, mutta harmi kun ei menny ihan putkeen. No, ens kerralla sitten. :) Nasu on ihana! :)

    VastaaPoista
  14. Harmi että meni pieleen :(.Kivat kuvat ja postaus , kuten aina!Ja SÖPÖ NASU!

    VastaaPoista
  15. Kiva postaus :) Muuten tosta viime postauksesta tuli mieleen onko teil oma maneesi XD ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole. Heidän lähellä (muutama sata metriä) on maneesi, jossa Venla saa käydä ratsastamassa. :)
      -Anu

      Poista
    2. joo ei oo meiän oma maneesi tosiaan XD

      Poista
  16. Kiva postaus Harmi kun meni kisat pieleen mutta ensi kerralla sitten hyvällä fiiliksella ja niin on että NASU on söpö ja sun ilmeestä huomast et etr ollu ihan tyytryväinen(kö)=?

    VastaaPoista
  17. Joo oltiin kans edellisen ponin kaa kuvansissa alue-estekisoissa ja 80cm yliaikaa perusradalta muuten ois tullu nollat :D eikä ihan täysiikään oikee maneesissa voi mennä :D mutta hyvä kun teillä meni 90 hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no niimpä, ja just jossain alue 80-90 pitäis munmielest olla silleen reilu enimmäisaika ettei tarvii kaahata ja pystyy tehä hyvät tiet.. :) mut jep, pitää olla siit tyytyväinen!

      Poista
  18. kannattaisko jonkun muun ratsastajan kokeilla sitä metriä nasun kanssa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ei se oo siitä korkeudesta kiinni, viime kisoissaki mentii metri joka meni hyvin, välillä taas sit tökkii. mut vois sitä kokeillaki jos löytyis joku hyvä ratsaja joka olis oikeen kokonen nasulle.. :)

      Poista
  19. Mikä on sun korkein este nasun kaa?:))

    VastaaPoista