tiistai 18. kesäkuuta 2013

243. Se yksi asia eilen ja toinen toissapäivänä

En kyllä tiedä, onko mulla teille mitään asiaa kirjoitettavana, mutta päätimpä silti tulla jotain postailemaan! Sekalaisia julkaisemattomia kuvia ainakin on, jos ei muuta. Olen ollut ihan tajuttoman väsynyt koko ajan viime viikon ja varsinkin sen Ypäjän reissun jäljiltä, nukkunut olen oikeasti paljon mutta silti vaan väsyttää... Heh, alla oleva kuva kertoo tosi paljon meidän tämän hetken tekemisistä, ponien kanssa ja ilman!


Okei okei, kyllä me ollaan tehty muutakin kun pelleilty. Olen mennyt molemmilla poneilla kerran ihan kunnollakin, ennen kuin erinäiset pikku jutut estivät suuren tavoitteellisen treenaamiseen ja siirryttiin kesälomalöllöilyihin, mutta niistä sitten lisää myöhemmin, ensin vähän niistä kunnon ratsastuksista!

Tosiaan, viime lauantaina, mikä oli ensimmäinen päivä kotona, menin molemmat ponit. Annilla oli ollut kaksi vapaapäivää, kun ei oltu kotona, mutta se oli silti hyvä. Menin puolisen tuntia omalla kentällä, neiti oli reipas mutta silti kuunteli apuja nätisti.


Nasunkin ratsastin samana päivänä, sen kanssa lähdettiin naapuriin. Nykyään yleensä aina kun tarkoitus on mennä kunnolla, lähden naapurin kentälle ratsastamaan, siellä sujuu aina Nasun kanssa paljon paremmin kuin omalla kentällä! Niinkuin nytkin.

Nasu oli oikeasti ihan super, vaikka se ei tuossa kuvassa siltä näytä. Tehtiin ihan perujuttuja, kisojen jälkeen vähän jumpattiin lihaksia ja katsottiin että poni on avuilla kotonakin. Menin Nasulla noin tunnin, minkä aikana tehtiin töitä lähinnä ravissa ja laukassa, ja mikä oli erityisesti ennen näkemätöntä: menin vapaaehtoisesti ilman jalustimia!! Hyi, inhoan mennä ilman jalustimia, mutta päätin totella Roosan aikaisemmin antamia neuvoja ja päästää sisäisen kouluratsastajani valloilleen. Okei, sitä kouluratsastajaa ei kyllä vieläkään löytynyt, mutta ihan hyvin meni silti.



No, mikä sitten on se syy, minkä takia en ole sen jälkeen poneilla kunnolla mennyt, on se, että sain lauantaina aika voimakkaan ponipotkun suoraan polveeni. Se tietysti musteni ja turposi ja oli niin kipeä ettei mitään rajaa, joten päätin jättää ratsastukset pariksi päiväksi vähemmälle. Nyt polvi alkaa onneksi jo olla kunnossa, mitä nyt vähän sattuu aina välillä, varsinkin jos jalkaa taittaa liikaa.

tuli vähän huonot rusketusrajat :( mutta piti kylmäillä polvea nasun kylmäpatjoilla, nuo oikeasti auttoivat!

aah ihanaa, kerrankin aikaa vaan lukea niin paljon kun ikinä huvittaa! ♥

Paitsi kyllähän minä kerran ratsastin sunnuntaina. Tai tarkemmin sanoen yritin ratsastaa, miten sen nyt ottaa. Ajattelin kokeilla, pystynkö menemään ilman satulaa, joten suunnittelin lähteväni Nasun kanssa omalle kentälle tuuppailemaan. No, päätettiimpä sitten lähteä käymään alkukäynnit maastossa, ja kun sopivasti käveltiin uittopaikankin ohi, niin mentiin sinne sitten kahlaamaan. Kahlaamiseksi se ei sitten kyllä jäänyt...


niin kuin se menee, ikinä ei ole kuvaajaa mukana kun sitä eniten tarvittaisi!

Heheh kyllä mä vaan olen paras ikinä! Mentiin Nasun kanssa järveen, ja se siinä päristeli jotenkin tavallista enemmän. Oltiin ehkä Nasulle mahan syvyisessä vedessä, kun se yhtäkkiä teki pienen sivuloikan. Ja arvatkaas vaan kuka löysi hetken päästä itsensä vedestä! Kastuin itsekin napaan asti, oli ihanaa kun minulla oli vielä lökärit ja paksu huppari päällä, ihan läpimärkiä kaikki. Mutta kun kerta olin jo kastunut, päätin että voidaanhan me uida ihan kokonaan ja käytiin sitten pari kertaa uimassa kunnolla. Nasulla oli ainakin hauskaa! Mutta arvaatte varmaan myös, että tämän jälkeen ei hirveästi huvittanut mennä leikkimään kouluratsukkoa, joten sen päivän tuuppailut jäi sitten väliin..

Joo'o, ja tuota grillijuhlan mahtavaa ohjelmanumeroa en sitten enempää halua enää muistella...!

Mutta niin, nyt ponit ovat tässä muutaman päivän saaneet lomailla ja olla tavallista enemmän vihreällä. Tai no, Anni nyt voi syödä niin paljon kuin sitä ikinä huvittaa, mutta jos Nasusta puhutaan. Yleensä ponit on laitumella n. tunnin päivässä, mutta nyt ne on ollut sen 2-3 tuntia. Vaikka Nasu onkin jo nyt liian lihava, niin kyllä se saa silti vähän elämästä nauttia ;)


hyi kun on ötököitä


minäkin olen saanut lomailla kunnolla, eikä vaan ponit!

taikakin on ottanut rennosti

mutta roxie ei, sille pitäisi koko ajan olla heittämässä palloa! (tai paremman puutteessa kävytkin käyvät)

Eilen äiti ja Henna sitten kävivät maastoilemassa molemmat ponit, niin minä sain taas ponivapaan päivän. Tänään lähden kaupunkiin päiväksi, mutta illalla yritän ratsastaa ainakin Nasun, jos kerkeän/jaksan ja jos polvi ei ala kipuilemaan niin menen Anninkin. Keskiviikkona ja torstaina onkin sitten Nasun kanssa uusia ja jänniä juttuja tiedossa, kun lähdetään Tahkolle Urmaksen valkkuihin! Mutta niistä sitten myöhemmin lisää, toivottavasti saan äitin suostuteltua kuvailemaan niin saan jotain postausta tehtyä.


60 kommenttia:

  1. aawwww ihania kuvia ja tää blogi on muutenkii ihan sairaan hyvä!! :)))

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! toivottavasti toi parantuu ihan lopullisesti!

    VastaaPoista
  3. kivat jalat XD nolo ajelisit joskus...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti:) noei anteeks jos järkytyitte:(!!!

      Poista
    2. Varmaa teit kiinnostaa jonkun jalkakarvat?! Ite en olis edes huomannut, mulla on muutakin elämää kun toisen karvoituksen tuijottaminen, ja tuskinpa kukaan nyt kotipihaa varten niitä jaksaa ajaa. Tai en sitten tiedä, jos teillä on niin huono itsetunto, että oma perhekään ei saa jalkoja nähdä.

      Poista
    3. Ei luoja jotain rajaa :D siis venla oot tosi ällö ja sun perheet ja kaikki kaveritki häpee sua! oikeesti kuinka voi olla noin idiootti toi ano!

      Poista
    4. no mut niihä mä oon:///77777 :((('/(( hehe en mä loukkaanu näi vähäst älkää huoliko ♥:)

      Poista
  4. Kiva postaus, mut harmillinen toi sun polvi:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti, ja jep mut onneks se on jo melkee kunnossa:)

      Poista
  5. Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, wuuuuuuuhhhhhuuuuuuuuu !!!!!! Nähään sitten ♥♥♥ PARANE VENLA :*♡

    VastaaPoista
  6. mun ponilla on nyt sama riimu ku nasulla c:

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia niinkun aina=D Toivottavasti polvi paranee pian ihan kokonaan.

    VastaaPoista
  8. jee postasit :D voin sit kuvaa ku tuun nii voit tehä saman ohjelmanumeron ku siel grillijuhlissaki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep;) haha joo mut se oli senverra ikävää et voi olla et saat vähä muunnellun numeron;))))

      Poista
  9. Teil on kyllä niin ihana paikka asua! Ja ponitkin on niin onnellisia :) tää oli jälleen kerran tosi kiva postaus :)

    VastaaPoista
  10. Kiva postaus! Ja ihana Anni ja Nasu<3

    VastaaPoista
  11. Mullakin kävi tossa joku viikko maastossa hassusti kun tasapaino horjahti shettiksen selässä (kun oon aika pitkä) niin tipuin ja se astu mun kyljen päälle, vaikka koitin estää sitä :D Ei se sattunu ku se astu ihan noppeesti :D Oli hauska selittää sitä seuraavan päivän koulus liikkaopelle ettei pysty osallistuu :D kehotti menee lääkärii..

    VastaaPoista
  12. Joko nyt jo jalkakarvoistakin kitistään? Toivottavasti oli läpällä heitetty.
    Paranemisia! Itse aikoinaan tipuin oman hevosen selästä niin, että jäin etujalkoihin ja kopautti jalkansa mun polviin. Viikkoon ei sitten käveltykkään sen jälkeen. :)

    luuhullut.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no mua ainakin henkilökoht. ällöttää naisilla jalka- ja kainalokarvat.

      Poista
    2. kiitti nnopalle:)! voii mulla ei onneks käyny yhtä huonosti:/

      Poista
  13. omggg venla nyt ooon ylpee!!!♥♥ hyvääää menit ilman jalkkareit;) oliks kova treeni?1 toivottavasti olit kuoleman partaallaXD hihihii mut voiei jalkas! HAHAHAH NAKKIII lennätti sut harmi ku en ollu kuvaa :'(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha tiesin ajattelin sua koko ajan!!!;) joo oli mut en kuollu sillee ku sillo koska en jaksanu iha nii paljon XDD jep mut mistä sitä tietää jos jollai niist grillijuhlalaisist ois ollu kamera aah :DDD

      Poista
  14. Pinjaki tulee urmakseen!! Mut ollaa vissii eripäivinä:( ja minäkin tuun sitte joskus sinne mut nyt on liikaa kisoja nii en siks hyppää :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. äääh:(( ois ollu kiva nähä vaik törmäsin kyl pinjaa ja tyttii tänää kaupungis:DD haha jooo toivottavasti se on hyvä nii meki tultais uudestaa;)

      Poista
  15. Tosi ihana postaus ! Toivottavasti polves paranee niin pääset taas ratsimaan kunnolla ! :)

    Sulosia poneja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti:) noo huomen on se valmennus ja sinne mennää nii polven ois parempi kestää XD

      Poista
  16. Kiva postaus ja tosi kivoja kuvija!!:)
    T

    VastaaPoista
  17. Sä. Luit. Heartlandii!<3

    xD

    VastaaPoista
  18. Toivottavasti sie selviit pienemmällä parantelulla ku mie! Ite vuos sitten vedin hepan kanssa ympäri ja sitten polvi näytti tältä http://valkoisia-unelmia.blogspot.fi/2012/06/toinen-maahan-laskeutuminen.html ja edelleenkään ei oo kunnossa, syksyllä sitten kirurgin pöytä odottaa:d mut no jaa ei toi kyl ratsastusta oo silti estäny:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hui pahan näkösiä noi sun mustelmat:OO mulla nyt se polvi vaan tärähti, ei siihen onneksi mitään vakavaa ollu:)

      Poista
  19. Tää oli kiva postaus ja ihania kuvia :3

    VastaaPoista
  20. Moi!Sulla on tosi kiva blogi ja kivat ponit:)Onko tuo Roosa parempi ratsastamaan kuin sinä vai miksi hän neuvoi sinua Nasun kanssa?Vai kenties onko Roosa kouluratsastaja?:)Tsemppiä sulle,Nasulle,Annille ja Taikalle kaikkeen!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti:)!! joo roosa on iha pro kouluratsastaja toisin kun mä nii se vähä autto:)

      Poista
  21. Tää on niin paras blogi! Ja tää oli tosi hyvä postaus!

    VastaaPoista
  22. Muaki potkas poni kerra polvee. Oli senverran tuuria matkassa, että potku osui vähän polvilumpion yläpuolelle, eikä leikkausta tarvittu (: mutta sulla on ihana blogi! C:
    ponijengi.blogspot.fi

    VastaaPoista
  23. Sulla on aivan ihanat jalkkarit:)

    VastaaPoista