sunnuntai 14. lokakuuta 2012

148. tee-se-itse

Kuten jo otsikosta huomaatte, olin eilen rakennuspuuhissa, nimittäin kasasin meidän kentälle muutaman esteen. Meillähän ei siis ole juuri mitään estekalustoa, vain kaksi kavalettia ja neljä kokonaista puomia (+ kaksi, jotka ovat katkenneet :D). Ne siis ovat jääneet edellisiltä asukkailta tänne. Tolppia meillä ei ole, ja niitä ilman onkin vaikea rakentaa yhtään estettä. Mutta sain kuin sainkin sitten rakennettua muutaman.

 
Kaksi estettä tein kavalettien avulla.Laitoin siis molempiin päähän ämpärit, ja niiden päälle sitten puomin, ja niin siitä tulikin jo este. Tein toisesta pystyn...


... ja toisesta tulikin sitten ristikko. Näin jo kaksi estettä oli valmiina.


Viimeisenä minulla jäikin sitten vain yksi puomi sekä tuo sininen ämpäri. Pienen pohdinnan jälkeen keksin sitten laittaa nuo kaksi isoa juomaämpäriä päällekkäin, ja näin tolpat olivat valmiina. Ei kumminkaan olisi ollut kauhean hyvä, jos siellä alla ei olisi ollut mitään, joten lähdin taas kaivelemaan autotallia, ja lopulta löysin sitten katiskasta jääneen ohuen, valkoisen pahvilaatikon! Teippailun ja asettelun jälkeen siitä tulikin ihan mukava erikoisuus, ja saatiin sitten vähän pelottavampikin este hypättäväksi.


Kävin sitten testaamassa tätä kotitekoista rataa kummankin ponin kanssa, siitä ei valitettavasti ole mitään materiaalia. Sen verran nyt kuitenkin kerron, että hiekkaa kävin maistelemassa kummankin ponin kanssa kertaalleen, mutta hyppäämiset sujuivat superhyvin, eikä kumpikaan kieltänyt kertaakaan!

Ja niin, meillähän on nyt koko ensi viikko syyslomaa, ja lähdemmekin tiistaina Etelä-Suomeen, risteilylle sekä tietysti HIHSiin! ♥ Hartwall Areenalla ollaan siis perjantai ja lauantai.

ps. kuvat on otettu puhelimella, joten laatu on taas mitä on...


10 kommenttia:

  1. kiva et postasit! ja hienoja esteitä ;) hihsis nähäää <3

    VastaaPoista
  2. Ooks riistaveden koulus? :D

    VastaaPoista
  3. mun ponilla sama loimi ku nasulla (:

    VastaaPoista
  4. Paras blogi! Paljonko anny maksoi kun ostitte sen? Entä nasu?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. en kerro nyt enkä aio myöhemminkään kertoa kummankaan ponin ostohintaa :)

      Poista
  5. No kerro ees että oliko ne kalliita! Oliko alle 10000?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ^ en aio edelleenkään vastata yhtään mihinkään.

      Poista
  6. Ihana blogi sulla! Niin hyvä että oon meinannu koulusta myöhästyä monta kertaa ku oon jääny lueskelee tätä aamusin... :)Kirjotat kivasti ja blogin ulkoasu on kiva! PS: Ihanat ponit sulla! PPS: Ollaan muute oltu samalla luokalla! Kiva lukee ku tiedän sut!

    VastaaPoista