torstai 27. lokakuuta 2011

9. Pomppuponi ♥

En oo nyt muutamaan päivään kerennyt kirjottelemaan, mutta ei tässä kyllä tiistaina ja keskiviikkona sen ihmeellisempiä tapahtunut :)
  • Tiistaina (25.10) menin maneesissa aika rauhassa n.30-40min. Vastalaukkoja, siirtymisiä, avoja jne. Ponilla oli edelleen vähän liikaa vauhtia, mutta  muuten kun laukassa ei edes vouhottanu nii paljon.
  • Keskiviikkona (26.10) päästiin pitkästä aikaa menemään ulkona! Kenttä oli senverran hyvä kun olio lanattu  ja menin ilman satulaa nii poni lämmitti jo sinänsä, ja tulihan siinä vähän enemmänkin lämmin kun yritti hillitä sitä :D Laukkapuomeista poni innostu nimittäinnn vähän liikaa... Mut käveltiin myös maastossa alku- ja loppukävelyt (; HIENO TYTTÖ ♥
Sitten siihen itse "asiaan", no ei mut vähän kivompaan aiheeseen, ainakin ponin ja mun mielestä. Eli tänään oli siis Sanna Backlundin valkku, ja kun oli jo klo. 10.10, nii mun ei tarvinnu ees mennä kouluun hahahahah ;D Annin laittaminen oli ihan kivaa kun neiti päätti olla seisomatta hetkeäkään paikallaan ja tekemällä ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen aamujumpan, joka siis koostui siitä, että kuopii kaikki aluset yhdestä kohtaa kokonaan pois, ja sitten peittämällä sen mahalla :)) No se ei ihan onnistunu, vaikka poni laitto etu- ja takajalat niiin kauas toisistaan että seinät otti vastaan, niin jäi vielä parikymmentä senttiä maahan (; Sain sitten lopulta ponille satulan ja suitset (meijän uuden jinstirrupit oli muuten ekaa kerta käytössä) ja päästiin maneesiin alkuverkkaamaan. Se mentiin ihan tavalliseen tapaan. Alotettiin ravipuomeilla, sitten ristikkoa ja lankkua, okseria pienenä alkuverkkana. Mentiin aika paljon kaht kolmois sarjaa, toinen oli ristikko-17m-pysty-17m-okseri, jota mentiin viidellä ja neljällä askeleella, ja sitten pelkistä pystyistä koostuva, välit 9m. Kaks kieltoa tuli, ja nekin ihan vaan siitä että otin vähän liikaa kiinni ja tultiin tosi hiljasessa vauhdissa :) Oon tyytyväinen Anniin ainakin siinä mielessä ;) Noei poni tykitteli tosi hienosti koko ajan vaikka me varmaan ainakin metriä mentiin ;) ja vaikkei esteet ollu niin isoja nii harjotukset oli tosi kivoja! :) Muutama rata mentiin ja oli yks erikoisestekkin mitä Anni ei ollu ennen hypännyt. Mutta tosi kivasti meni mun mielestä ainakin !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti