lauantai 15. lokakuuta 2011

4. KuoR seura-estekisat

Tänään oltiin siis kisoissa Sorsasalossa. Kuopion Ratsastajien järjestämät kisat :) Tallilla oltiin kahdeksan aikaan, ponin loimitus ja suojitus, 2astetta lämmintä aamulla, hyrrr kylmä :( muttamutta Anni ei aluks suostunu menemään kyytiin, mutta liinan kanssa saatiin kyllä. Oma traikku ekaa kertaa käytössä tänään! Yhdeksän aikaan Sorsasalossa, ilmottautuminen, poni kuntoon katoksessa. Sorsasalossa on siis myös ravirata, minkä takia katokset ja pesupaikat ym. Toinen heppaseni Mr. Dumbledore, josta en olekkaan kertonut, on siis nelivuotiaaksi kääntyvä lv-ori, joka siis ravihommia tekee :) Pari viikkoa sitten olikin Sorsasalossa kisoissa, ja oli kolmas omine ennätyksineen :) ei nyt enää siitä, mutta Sorsasalo son jo tuttu paikka minulle siis :))

No rata oli suhteellisen helppo, kävelin sen ja verkkailin sitten. Pitkät kävelyt ja alkuhölkät, laukat ja sitten esteverkkaan. Verkkakenttä oli aamulla tosi märkä, joten hyppäsin vaan kerran ristikon, pystyn, ja sitten okserin ja pystyn. Sillä sitten mentiin radalle, jonka pohja oli PIKKUSEN parempi kun verkan :D Tosi hyvä, ei ollenkaan märkä. Alotettiin rata, joka oli siis korkeudeltaan 70-80cm, pysty ja suhteutetulla välillä okseri meni hyvin kaheksalla askeleella niinku olin suunnitellukin. Pitkä tie kolmoselle, ja yli, 4 oli sarja, mua pelotti suoraan sanoen, sillä kaks edellistä ratsastajaa oli tippunu a-osalle. Anni vähän innostu kolmosen jälkeen, ja piti vähän yrittää pidätellä. Videollakin äiti on kokoajan "pruuu, liian lujaa, hidastaa" mut selvittiin sarjalle, ja alla viuhahti okseri > 1laukka> pysty ja oltiin sekin selvitetty. Poni jatko hurjaa vauhtia ja yritin taas vähän hidastella, kun suhteutettu oli taas tulossa. Mentiin se sitte yhen askeleen liian vähän, olin ajatellu kuutta, mutta tuli viis. Ja Italia-portti ylitty siinä samalla, mutta sitä oltiin kyllä jo hypitty Sakulla, kun siellä oli se kapee italia-este :) Vielä trippeli ristilaukassa, ja nollarata ja ruusuke tuli :) Hieno tyttö! Luokan nopein aika myös samalla :D

Poni oli sitte  katoksessa sen loput 60 lähtijää, ja sit palkintojenjaon ja radan kävelyn jälkee uudestaan verkkaan, aika samalla tavalla vähän verkkasin kun ekaankin luokkaan. Rata oli aika helppo, tossa on toi todella epäonnistunut ratapiirroksen yritys josta voi yrittää saada jotain selvää. Perusrata meni tasasta ylinopeutta, uusinnassa yks hassu hyppy (tuo keltamusta, mikä on sarjakuvana:D) mut muuten oli tosi siisti rata ainakin ponin osalta! Videoo ei kone suostunut laittamaan, tulee myöhemmin jos tulee. Mutta olin hurjan tyytyväinen, tuli 0/0 rata, ja kuudes sija! Poni vähän possuili kunniakierroksel, mut kyl se lapasessa pysy. Porkkanat ja poni kotiin. Tykitys tui tarpeeseen, syyslomalle täydellinen alotus! :) Mutta tässä nyt sitte tässä muutama äitinvideolaatukuvaama kuva, parempia tulee kun saan niitä!







2 kommenttia: