tiistai 17. marraskuuta 2015

HeppaIG ja jos nyt vähän kuulumisiakin


Oi että ette uskokkaan miten ikävä mulla on ollu blogin pariin nyt viime kuukausina! Monta kertaa tullut fiilis että nyt meen kyllä tekemään postausta ja muokkailemaan kaikkea kivaa, mutta sitten se fiksu osa mun päässä sanoo että eei kun nyt on aika tehdä läksyt tai kerrata tai mennä talliin ja ratsastamaan ja treenaamaan tai jos ei niitäkään niin sitten vähintäänkin katella pari jaksoa Netflixiä, kun sitäkään ei nyt ole turhan paljoa kerennyt. Tänä iltana kumminkin vilkutin heipat terveystiedon kirjalle ja palasin bloggerin ihmeelliseen maailmaan edes hetkeksi. 

Idea on siis ollut mielessä jo pitkään, mutta toteutukseen vaikutti toinen tähän liittyvä juttu. Kuten jo olette kaikki huomanneet, niin eihän musta enää bloggaajaksi ole, mutta kokeillaampas onnistuisiko instagram-tilin pitäminen vähän paremmin. Nyt siis kaikki joita kiinnostaa vielä ponien kuulumiset useammin kuin kerran puolessa vuodessa, ottakaas puhelin käteen ja seurailkaa ig:stä annyjanasu -käyttäjää! Mutta ettei tämä nyt olisi vaan mainostuspostaus, niin niitä kuulumisia lisäksi. Viime kerrasta on taas pitkä aika ja paljon tapahtunut. Kesäloma oli ja meni, lukion kaksi ekaa jaksoa nekin jo kohta takana ja joulu jo pian ovella. Nasun kanssa ollaan menty vuorotellen ylä- ja alamäkeä ja välillä ei olla menty ollenkaan. Feilasin meidän viimeset ponialuemestaruudet, mutta viime viikolla taas hypättiin superhyvä 110cm rata Siilissä vaain neljällä virheellä. Muutamia voittoja ja sijoituksia tuli kesän ja syksyn aikana ysikympeistä ja metreistä, muutamia täysstoppeja myöskin mutta yleensä ollaan lähdetty kisoista hyvillä mielin. Kotona ollaan treenailtu ahkertasti koulua ja vielä ahkerammin maastoiltu, mistä molemmat hirveesti tykätään! 

Anni on varmaan ainoa jonka suhteen kaikki on ihan samanlaista kun ennenkin, se vaan ei ikinä muutu eikä vanhene eikä ole huonolla tuulella. Annikin kävi muutamissa seurakisoissa mukana alkusyksystä, ja joka kerta sieltä tuli se voittoruusuke 70cm luokasta. On se vaan aina mun suosikkiponi ♥ Kohta jo 23v synttärit ja vielä mummo vaan puksuttaa.

Loppuun saatte tällasen ihanan kuvakoosteen mikä vähän täydentää mitä ollaan keretty puuhailla täältä poissaollessa.

Korholassa kesäkuussa, molemmat ponit teki superhienoja ratoja ja joka luokasta nollat ja sijoitukset.
Pieksämäellä heinakuussa, kolmas sija ysikympissä.

Maaningalla syyslomalla, Anni 70cm voitto, Nasu taas 90cm 0/4vp ja metrin voitto. Nämä kisat meni täsmälleen samalla tavalla kuin kuukautta aikaisemmin kisat Nerkoossa, siellä mentiin molempien kanssa samat luokat aivan samoilla tuloksilla! :D

Siiri oli meillä syyslomalla myös ja ratsasteli molemmilla poneilla.
Ollaan käyty Napen kanssa aika paljon Sorsasalon radalla tekemässä hommia, se on kyllä ihan supertehokasta treeniä! Molemmat aina ihan läpimärkiä hiestä kun lopetetaan.

♥ niin rakkaita ne vaan on

8 kommenttia:

 1. Hassua miten nasun väri on muuttunut :D ihania poneja sulla! :)

  VastaaPoista
 2. hei kiva kuulla teijän kuulumisia! :)

  VastaaPoista
 3. Kiva pitkästä aikaa kuulla teistäkin :)!

  VastaaPoista
 4. Viimeinen kuva on ihana ja Nasu on aina niin kivan värinen :)

  VastaaPoista
 5. Ehkä paras muutos sun blogissa on tähän mennessä ollut se, että harvensit postaustahtia. Ei sillä, etteikö sun postaukset olisi kiinnostavia, tarkoitan että ne on laadultaan nykyään paljon parempia, ihania kuvia ja paljon ja hyvin kirjoitettua tekstiä!

  Kiireessä postatessa usein tuppaa vähän huolimattomaksi, eikä postauksia silloin enää ole kiva lukea... hienoa, jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 6. Löysin sinun blogin juuri äsken ja se on todella hyvä!Nasu ja Anni on tosi söpöjä❤

  VastaaPoista
 7. Ihana blogi!!! Miun blogissa seikkailee myös Nasu poni, mutta se on kyllä monta kertaa pienempi. Blogin nimi: sartsujahepat.blogspot.com

  VastaaPoista