lauantai 16. marraskuuta 2013

don't worry, hyvää kuuluu kaikille vaikka mitään ei ookkaan täällä nyt kuulunut vähään aikaan! ♥


Oon nyt miettinyt tosi paljon mitä teen tän blogin kanssa, enkä oo oikeen vieläkään päättänyt mitään. Jotenkin tykkään bloggaamisesta, on kiva kirjottaa vaikka valkuista ja kisoista ja lukea teidän kommentteja, mutta välillä se vaan tuntuu niin vaikealta! Ei oo kuvia, ei jaksa kirjottaa, tää vaan on niin huono. Yks mikä kertoo aika paljon, ennen kävin bloggerissa lukemassa blogit monta kertaa päivässä, nyt en ole lukenut mitään varmaan kahteen, kolmeen viikkoon. 

Tämän takia, mitä te jotkut olettekin miettineet, blogi oli vähän aikaa sitten piilotettuna n. viikon. Mun ajatus oli, että pidän vähän taukoa niin ettei tarvitse ajatella koko blogia, joten laitan sen yksityiseksi. Vähän niinkuin poissa silmistä, poissa mielestä-periaatteella. Mutta ei se oikein onnistunut, koska joka paikkaan tulikin tosi paljon viestejä, että miksi blogiin ei pääse, lopetitko bloggaamisen, ootko jotenkin estänyt mut etten pääse blogiin?! jne. En kerennyt/jaksanut ihan kaikkiin vastata, älkää ottako henkilökohtaisesti jos en teille vastannut, mutta niitä vaan tuli niin paljon..! Laitoin sitten blogin taas julkiseksi.


nasu sannan valkussa pari viikkoa sitten







Tää blogi on mulle vaan pelkkä kiva lisäjuttu muun elämän rinnalla. Siitä menee ohi tosi moni asia, tietysti ekana ponit, kaverit, koulu, perhe, nukkuminen. Mulla on nyt kaksi vaihtoehtoa tän kanssa.

a) lopetan blogin kokonaan. 
Toi kuulostaa niin oudolta, mulla on täällä tosi paljon muistoja ja oon käyttänyt tän kanssa aikaa. Tosi paljon aikaa. Oon blogannut nyt yli kaksi vuotta, tänne on kertynyt ihan huima määrä lukijoita, ja sitten mä vaan lopettaisin? 

b) blogi muuttuu vähän erilaiseksi. 
Mä en tule panostamaan tähän blogiin enää läheskään niin paljoa mitä ennen. Mä teen postauksia niin, että ne on kivoja, ei niin, että ne on kirjoitettu oikein ja kaikki on tiptop. Luultavasti mitään erikoispostauksia tai videopostauksia ei tule paljoa, koska niiden tekeminen vie oikeasti paljon aikaa. Perus ratsastus-, kuulumis- ja kisapostauksia varmaan tulisi, vähän erilaisia kun ennen, ja niitä tulisi vaan sillon kun mä itse niitä jaksan tehdä. Taukoja saattaa olla, entiedä. En osaa kovin tarkkaan sanoa miten paljon tää tulis muuttumaan, just niin paljon että tää bloggaaminen  on taas kivaa. 

Kumpi olis parempi, aikaisempaa "huonompi" blogi vai ei blogia ollenkaan? Tää on nyt melkeen kokonaan teidän valinta. 

104 kommenttia:

  1. Mun mielestä huonompi blogi , koska uskone ttä sun blogi on silti tosi hyvä ! Mutta jos sua ei ittees inspaa niin ei kannata väkisin vääntää!

    VastaaPoista
  2. jatka! tää on ihan mun lempi blogi ja ois tosi ikävää jos nyt lopettaisit kirjottamisen :/

    VastaaPoista
  3. Must ois tosikiva jos jatkaisit :DD Ei se haittaa vaikkei postauksii tulis nii useesti, ja tää on yks mun lempiblogeista :D

    VastaaPoista
  4. Huonompi blogi on parempi kun ei mitään.... Tää on mun yks lempiblogeista ja toivon todellakin ettet lopettaisi vaikka loppu peleissä se on vaan sun päätös. Ootte ponieskaa mahtavia ja Nasu on niin hieno :)

    VastaaPoista
  5. Ehdottomasti jatkat!

    Olen seurannut sun blogia lähes alusta asti, ja aina yhtä ihanaa lukea uusia päivityksiä :)
    Sulla on ihanat ponit, vaikutat itse superhyvältä tyypiltä ja siltä että välität poneistas täysillä!

    Mulla on itsellänikin kaksi suunnilleen samankokoista ponia kuin sulla, ja vaikka ei kisatakaan tällä hetkellä niin oon saanut tosi paljon motivaatiota omista poneista huolehtimiseen sun blogia lukemalla.
    Aina sun uuden postauksen lukiessa tulee kauhea ikävä tallille omien ponien luokse :)

    Sääli jos päätät lopettaa blogin pidon, mutta itse tietysti ratkaiset asian, ei väkisinkään ole kiva kirjoittaa :)

    Tsemppiä kuitenkin teille kaikille kolmelle, ja jatka samaan malliin ponien kanssa! <3

    Terkuin, ikuinen poniratsastaja 28 v. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. oi kiitos sulle, tää oli tosi ihana kommentti! ♥ tsemppii sulleki ponies kanssa :)

      Poista
  6. Mulla on itelläni ihan sama ongelma. Ei jaksa raahata kameraa (+kaveria) tallilla joka kerta, että saa vaan hyvän postauksen. Itse kirjoittelen sillon kun huvittaa.

    Toivottavasti et poista tätä blogia! Kirjoittele silloin kun tekee mieli ja niin ettei tästä tule pakkopullaa vaan kiva harrastus :)

    VastaaPoista
  7. Sulla on tosi hyvä blogi, ja motivoidun teidän harkoista. Toivottavasti et lopetä, mutta väkisin tehty teksti ei ole niin mukavaa luettavaa. :)

    VastaaPoista
  8. Jos sinusta tämä tuntuu jo tylsältä ja ei enää motivoi sinua niin lopeta esim. vuodeksi ja katso sitten uudestaan. :) Minä olen tehnyt kerran niin ja sitten taas jatkoin. Vaikka lukioita lähti niin ne on vaan lukiota. Ei ne minun maailmaa kaatanut vaikka se vähän harmitti... :D Sitten kun n. 1vuoden päästä menin bloggeriin niin se tuntui jo kivalta eikä ainaiselta postailulta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oppikaa nyt jo kirjoittamaan, lukio-> lukioita , LUKIJA->LUKIJOITA

      Poista
    2. "Oppikaa nyt jo kirjoittamaan, lukio-> lukioita , LUKIJA->LUKIJOITA" mikä sun pointti on? sillä mitään väliä laittaako sinne väliin j-kirjainta vai ei, jos ymmärtää mitä sanalla haetaan? iha yks ja sama. Nii mikä sun äikkä oli? Isolla kirjaimella kirjoitetaan vain pisteen jälkeiset sanat ja erisnimet, ei sanaa LUKIJA tai LUKIJOITA. et opettele vittu ite kirjottaa:-)

      +Älä Venla lopeta, sulla tosi kia blogi josta saa aina motivaatiota!:) Parempi huonompi, kuin että ei ollenkaa! Nasu ja Anni on kaikenlisäks tosi söpöjä! ♥

      t. lukija joka ei jaksanu kirjautua ja jota vituttaa ku jotkut tulee tänne pätemään

      Poista
    3. Mitä välii miten mä sen kirjotan... Mähän voin kirjotta et ne paholaiset lähti... JEE! Ei oo enää riesaa! Mut onks sillä niin väliä. Se on vaan kirjoitusvirhe jota mä en voi korjata, koska oon anonyymi... :) Kiitos päivän pilaamisesta toinen ano mut paransit päivän ylempi ano! Mä oon samaa mieltä et oppis ite kirjottaa ni hyvä tulis! :D

      Poista
  9. Älä lopeta, vaan tee ne kirjoitukset silloinkun sua huvittaa. Näitä on kuitenkin niiin kiva lukea!<3 Ei mua yhtään haittaa vaikka niitä tulee vähän harvemmin, kunhan tulee;)

    VastaaPoista
  10. ÄLÄ POISTA D: mä tykkään ihan hirveesti seurata sua ja poneja, ja ei se haittaa, vaikka postauksien taso nyt millin verran laskisikin!:) ei kaiken tarvii aina olla niin täydellistä, tee sillonku huvittaa ja millä tavalla huvittaa!:)

    VastaaPoista
  11. Tosi kivan näköistä menoa (taas/vieläkin) ! (:

    Ja miekii oon sitä mieltä, että mielummin harvemmin postauksia, kuin ei ollenkaan, kun teijän menoa on tosi kiva seurata, vaikkei sitten niin usein postauksia tulisikaan! (: Eli älä ainakaan poista!
    Vaikka loppupeleissähän se on siun oma päätös, mutta silti (:

    t. lukijasi : http://ikuinenponiratsastajakata.blogspot.fi

    VastaaPoista
  12. Älä poista! Kirjota vaan niin paljo ku jaksat ja haluat!

    VastaaPoista
  13. Päätöstä ei loppujen lopuksi voi tehdään kukaan muu kuin sinä. Enemmin huonompi blogi kuin ei ollenkaan, niin no. Onko sulla mieltä kirjoittaa blogia? Kuinka kauan ketään jaksaa lukea jos postauksista tulee "kusten vedetyn" oloinen? Jos huomaa ettei kirjoittaa inspaa bloggailla enään, blogin taso tippuu tod.näk enemmän mitä uskotaankaan. Olen seuraillut blogia jonkun aikaa ja mielelläni jatkaisin lukemista, mutta...

    Suosittelisin esim. pitämään taukoa, ihan just niin kauan kuin sulta siltä tuntuu ja kirjoitat taas, kun saat siihen intoa. Älä ala väkisin kirjoittamaan mitään. Pidä vaikka loppu vuosi ens alkuun taukoa ja mieti uudelleen, mieti miltä tuntuu, haluatko jatkaa vai lopetatko kokonaan. Jos et vielä silloinkaan tiedä, jatka taukoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep toi on niiin se mitä oon miettiny! että jos tää huononee nii kukaan ei enää jaksa tulla lukemaan, ja mulle te lukijat ootte ihan sairaan tärkeitä täs jutussa. mutta sitten taas en haluais kokonaan lopettaa, oon pitäny tätä blogia senverran pitkään et siihen on vaan niin tottunu, ja olis outoa jos koko blogia ei enää olis.. :)

      Poista
  14. Et helkutis lopeta bloggaamista! sul on monta tuhatta lukijaa kohta, jotka seuraa sua.. :o Se on harvinaisuus, ja mun mielestä oot erilainen kuin muut, HYVÄLLÄ TAVALLA. esim. kirjoitat kaikki ystävällisesti ja kivemmin kuin muut. Jos olisin sä, ni en lopettais bloggaamista. JA eihän sitä kukaa jaksais joku pvä kattoo blogei, eli ei haittaaa ku jos ei tulis joka pvä postausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep teitä on ihan huikee määrä, sen takii tuntuuki ihan kauheelta kun en oo sen arvonen bloggaaja nyt.. :/ ja kiitos oikeesti, toi piristi ♥

      Poista
  15. Jatka ehdottomasti, tai ainakin säilytä blogi! Monet tykkäävät blogistasi paljon, onko sillä sitten loppupelissä väliä, millasia ne postaukset on, jos asia on kuitenkin ihmisten tiedossa että olet vähän kahden vaiheilla, niin kaikki luultavasti haluaisi kuulla edes jonkinlaisia kuulumisia :):):):)

    VastaaPoista
  16. Ehdottomasti ratkaisu B!

    VastaaPoista
  17. Älä lopeta, ennemmin jonkinlainen blogi kun ei blogia ollenkaa!;) sun postauksii on aina vaa nii kiva lukee!

    VastaaPoista
  18. Et lopeta bloggaamista !! :D Mieluummin harvoin postauksia kun ei koskaan !! ;)

    VastaaPoista
  19. Mulla itselläni auttoi vastaavanlaisessa tilanteessa se, että oikeasti kirjoitin blogia hetken vain itselleni. Musta olis ainakin mukava jatkaa teidän kuulumisien seurailua blogin kautta, vaikka postauksia ei tuliskaan niin usein :)

    VastaaPoista
  20. "Huonompi blogi" eli b. Koska tykkään lukea tosi mielelläni sun postauksia, ja muutenkin oot panostanu varmaan tähän aika paljon!:)

    VastaaPoista
  21. Munkin mielestä olisi parempi tuo vähän huonompi blogi :) Mutta sun päätöshän se on.

    VastaaPoista
  22. En yleensä kommentoi, mutta nyt oli pakko. Sä vaikutat niin ihanalta ihmiseltä ja tuntuu että rakastat ponejas ihan täysillä. Uskon että on raskasta hoitaa koulu ja kaksi ponia ja repiä vielä aikaa bloggaamiselle ym. mutta älä lopeta. Ootan aina innolla sun kirjottelujasi, että en vois kuvitellakkaan että tätä blogia ei olis. Terveisin kaimasi, Venla <3

    VastaaPoista
  23. miun mielestä toi vähän huonompi blogi!;)

    VastaaPoista
  24. Ehdottomasti säilytä blogi! Kyllähän sitä nyt jokaisen pitäisi ymmärtää ett oma elämä menee kaiken edelle ja blogi on vaan kiva sivuharrastus! Ja jos sulle joskus yhtäkkiä iskis joku hirvee inspis taas kirjottaa, nii oishan se Aika kurjaa, jos blogia EI enää oliskaan. Ja säilishän tää hyvinä muistoina, niinkun päiväkirja, jota voi Aina välillä selailla. :)

    VastaaPoista
  25. B) Ihan ehdottoman mahdottoman varmasti!! :)

    VastaaPoista
  26. B, tykkään sun blogista ihan sairaasti, saan täältä inspistä omaan blogiin ja postuksiin, ja sulla on hienot hepat :) Postaile vaikka sillon ku siltä tuntuu, väkisin ei kuitenkaa oo kiva kirjotella. Mutta jatka ehdottomasti :)

    VastaaPoista
  27. b koska kenellekkään blogi ei saa mennä pakkopullaksi, mutta näitä on kiva lukee vaikka ei niin paljoa tulisikaan

    VastaaPoista
  28. Jatka! :) ei haittaa vaikka postauksia tulisikin vähemmän koska teidän meno kiinnostaa! :))

    VastaaPoista
  29. astetta huonompi blogi olis parempi kuin ei blogia ollenkaan! tykkään nimittäin sun blogista ihan hirveesti, olis kurjaa jos tää poistettais :(

    VastaaPoista
  30. Jatkat ihmeessä!! ♥👍👍 tsemppiä !

    VastaaPoista
  31. Älä ainakaan lopeta! Kaiken aiemman vaivan eteen, ja sitten se loppuisi, NO! Itellänikin on paljon tilanteita, että on taukoja ja ei huvita, mutta silloin pitää ajatella vain jotain muuta. Tärkeämpää on että nautit täysillä hetkistä, joita hienojen poniesi kanssa koet, etkä ajattele miten saat päivästä hyvän postauksen. Tää on mielettömän hyvä blogi, ja olisi hyvä, jos postaat silloin kun huvittaa. Jos pakotat itsesi postaamaan, niin todennäköisesti postauksesta ei tule niin kiva. Älä lopeta pliis blogia tää on aivan älyihana! Voisit postata edes joskus, ei se haittaa vaikket usein kirjoittaisikaan! Hyviä jatkoja sinulle ja poneillesi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jeee sä tajusit tosihyvin mun ajatukset, varsinkin ton että ajattelen monissa asioissa aina sitä postausta enkä sitä hetkee.. :) kiitos tosi paljon sulle! ♥ kyllä kun on lukenu teidän kommentteja niin en mä tätä blogia tuu poistamaan, jatkan sillä tavalla kun tuntuu kivalta

      Poista
  32. Lopeta blogi, turhaan pidät tyhjän panttina.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. onks muuten tyhjän panttina yhdyssana niinku tyhjänpanttina vai eriksee

      Poista
  33. Jatka ehdottomasti!!! Kukaan ei pakota lukemaan niitä joille ei ns. Huonompi blogi kelpaisi!!:)

    VastaaPoista
  34. b vaihto ehto ! :) Sulla on niiiiiin ihana blogi...

    VastaaPoista
  35. Oon lukenu sun blogia ehkä vuoden ja tää on kolmas mun top 10-blogit listassa! Oon aina tykänny postauksista ja en todellakaan halua, että lopetat! :) joten b) vaihtoehto :D

    VastaaPoista
  36. bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb tottakai!!♥
    sulla on ihana blogi;*

    VastaaPoista
  37. Sinun oma päätöshän se on, mutta olis tosi kiva jos jatkaisit ja ei haittais vaikka blogi "huonontuisi". Olis kiva lukee kuulumis postauksia ym :) oot hyvä bloggaaja ;)

    VastaaPoista
  38. b !!! koska tää on mun yks lempi blogeista♥

    VastaaPoista
  39. B koska tää on ehottomasti mun yks suosikki blogeista :)

    VastaaPoista
  40. jatka blogia vaikka sitten huonompana! Sitäpaitsi, saattaahan innostus joskus taas nousta :)

    VastaaPoista
  41. Ehdottomasti jatka vaikka oliskin sitten vähän huonompi! :)

    VastaaPoista
  42. Et lopeta! Tää on oikeesti melkein ainut blogi mistä tykkään ihan sikana! Postailet sitte ku huvittaa, kisoista, tai jostain muusta... Ja sitte joskus muutaman vuoden päästä on varmaan kiva kattoo mitä on kirjotellut :)) Ja ajankuluks mä ainaki lueskelen erikoispostauksia jotka kyl oon lukenu 100000 kertaa aikasemmi!

    VastaaPoista
  43. Kyllä sun nyt pitää tätä blogia vielä jatkaa! Tää on aivan huippu blogi, ja mieluummin luen teidän menoa harvemmin, ja ns "huonompilaatuisena" kuin etten tietäisi yhtään miten teillä menee! :D Ja se piti vielä sanoa, että toi banneri on aivan tosi hieno!!

    VastaaPoista
  44. Älä lopeta vaan pidä taukoja tiiän kuinka rankkaa on aina melkeen joka pv kirjotella pitkää tekstiä oikein tarkasti ja nii koska mulla itelläniki on blogi enkä millää jaksais aina kirjottaa sinne nii oon vaa pitäny taukoi ja kirjottanu sillo ku mul on tylsää tai tekee vaaa mieli tehä joku postaus :) pidä vaan joku tauko ja kirjota sit ku siltä tuntuu :33!

    VastaaPoista
  45. Älä lopeta! Tää sun blogis on yks niistä harvoista, joiden postaukset jaksan aina avata ja lukea. Vaikka ei nää nyt sen kummosempia niiku todellisuudessa oo, mut jotenki näit on vaa tosi kiva lukea ja hauska kuulla teiän kuulumisia! :)

    VastaaPoista
  46. ehdottomasti mielummin 'huonompi' kuin ei ollenkaan!:)

    VastaaPoista
  47. et lopeta bloggaamista! sun blogis on yks mun lemppareista, nää postaukset on aina niin kivoja! on aina niin kiva kuulla sun, annyn ja nasun kuulumisia ja ääääääää et saa lopettaa! :d hehe joo sori tää kommentti muttaku et vaan saa lopettaa!!:D

    VastaaPoista
  48. Jatka pliis! Ei haittaa vaikka postauksia ei tule niin usein ja ne eivät olisi parhaita, hyviä ne kuitenkin olisi! Oot yksi lempibloggaajista, mutta kyllä me kaikki varmaan voidaan vihdyttää itseämme muilla blogeilla sun postauksia odotellessa :). Ja sulla on ihan huima määrä lukioita, mulla ei ole edes yksi, lol.

    www.inkanponit.weebly.com

    VastaaPoista
  49. Ei kannata ainakaan kokonaan poistaa että pääset joskus jatkamaan jos mieli muuttuu. Mut tee postausia esim. Viikonloppusin tai kun sulla o aikaa. Älä ota paineita blogista vaan tee ne hyvällä mielellä niin lukijatkin pysyy mukana. Sitten kun oot vähän aikaa tehny tolleen niin jos ei vieläkään kiinnosta niin pidä vaik kahen kuukauden tauko. Lukijat kyl oottaa ja tulee takas, ainakin ne jotka todella tykkää sun blogista! :)

    VastaaPoista
  50. Älä lopeta, tää on paras blogi!

    VastaaPoista
  51. A) Ennemmin lopetat kokonaan, koska ei oo kivaa, kun tää on niin laadukas blogi ja sitte heittäisit ihan makarooniks.. :(. Mutta älä meitä kuuntele, tee niiinkun tuntuu hyvältä!

    VastaaPoista
  52. Mullakin on blogi ja tosi paljon tekemistä ja muuta päivän aikana ja en mäkä mun blogia joka päivä kirjota kun en kerkeä aina. Mut vaikka blogi joskus jäis kirjottamatta en ota siitä stressiä vaan kirjotan seutaavana päivänä vähän pidemmän postauksen

    VastaaPoista
  53. jos lopetat ni hirtän itteni koska en tie mitä tekisin ku tää sun blogi on NIIN PARAS ♥!!

    VastaaPoista
  54. Sulla on aivan ihana blogi.
    Yleensä jos on postausinto vähissä niin jonku ajan päästä saa mahavan postausen aikaseksi ja siitä se taas lähtee. Voit elää eläämääs aivan rauassa ja sitten joskus kun inspiraatio iskee niin alat taas jatkamsan. Ajattele omaa eläämääs ja nauti joka hetkessä. Blogisi on ihanan rennto. Jos et jaksa alkaa vääntään postauksia niin ala tekemään vlogeja vaikka kerran viikossa. Ois aivan loistavaa <3

    VastaaPoista
  55. no mä haluisin tietenki ite b:n, mutta jos tuntuu siltä ettei oo inspistä, niin eihän silloin oo kiva sunkaan kirjotella :/

    VastaaPoista
  56. Ensinnäkin, blogisi on aivan ihana !
    Minua itseäni ei ainakaan häiritse, jos blogin laatu olisi hieman huonompi.
    Oot nähny niin paljon vaivaa tän blogin eteen, kannattaako sitä esimerkiksi sen takia poistaa ?
    Mutta jos haluat lopettaa, niin silloinhan sille ei voi mitään. Ensimmäiseksi sun pitää tietysti aatella oman itsesi parasta. Mutta itse pidän tästä blogista tosi paljon ja toivon sydämmestäni, ettet lopettaisi. Mutta hyvää jatkoa sulle. :) <3

    VastaaPoista
  57. B! Tää blogi on yks parhaimmist mitä oon lukenu! Sul on ihanat ponit ja sun juttuja on kiva lukee!!! Oot tosi hauska blogaajaXD! Ja nasu ja anni on mega söpöjä! <3

    VastaaPoista
  58. b, tää on ihana blogi ja osaat kirjottaa tosi kivasti, eikä sun postaukset oo ikinä tylsiä. :)

    VastaaPoista
  59. B ehdottomasti! ooot niiin hyvä bloggaaaaja ja on kiva seurata teijäön kuulumisia täältä!:)

    VastaaPoista
  60. b ehdottomasti ! sulla on ihan mahtava blogi. hienoja kuvia ja videoita. :) eikä se haittaa vaikka teet postauksia missä ei oo kuvia. :)

    VastaaPoista
  61. A) Anteeksi Venla ):

    VastaaPoista
  62. Mul oli blogi, mutta kun inspis loppu, poistin sen. Siellä ei ees ollu lukijoita tai muuta, mutta nyt en ikinä vois poistaa nykyistä blogia, koska mulle aina palautuu inspis. Älä siis poista, ehdottoasti B !!

    VastaaPoista
  63. Mulla on nyt vähän samanlainen tilanne omassa blogissani. Itse ainakin kirjottelen pari viikkoa, kun itsestä tuntuu hyvältä. Sen jälkeen mietin uudestaan. Jatkan varmaan kirjoittamista, tosin harvemmin kuin ennen enkä enään panostaisi blogiin niin paljon kuin ennen. Molemmat (A&B) on hyviä vaihtoehtoja, mutta sun pitää nyt kumminkin itse päättää, jaksatko pitää blogia kaiken muun elämän ohella. Tsemppiä päätökseen!♥

    VastaaPoista
  64. No... Mielummin A, koska ennemmin lopetat blogin kokonaan, kun teet tylsiä ja huonoja postauksia. Mun mielestä oli kiva lukee ja kattoo hyviä kuvia, ja seurata sun ihania poneja, mut jos sä heität makarooniks koko blogin niin en enää seuraa. Anteeks. Mut haluun seurata blogeja joissa on hyviä postauksia ja kuvia ja kirjoittaja panostaa blogiin.

    VastaaPoista
  65. Et todellakaan lopeta!!!!!!!!!!Mun mielestä sun blogi on hyvä vaikka harvoin tulee postauksia ja on kiva lukea sun vanhoja postauksia ja kuulla mitä Annylle ja Nasulle kuuluu.Muutenkin parempi blogi kun ei mitään!!Tsemppiä vielä päätökseen:D

    VastaaPoista
  66. Hei, et lopeta!(: Mielummin postauksia harvoin kun ei ollenkaan. Ku selasin näitä nii ainoot jotka sanoo A:ta on anonyymit ja niitä nyt ei kannata ikinä kuunnella, sen oon jo oppinu!:D Kyllähän sekin riittää, että postaat joka-/joka toinenviikko, kunhan postauksien välissä ei kulu kuukausia.

    VastaaPoista
  67. Kuinka korkeita noi esteet oli mitä hyppäsit nasulla?

    VastaaPoista
  68. äääää venla jos multa kysytään nii et saa lopettaa bloggaamista:)! muista aina et tää on sun blogi eikä kenenkään muun, eli se on sun päätös lopetatko blogin vai et ;)käyn aina katteleen tääl blogis et onks tullu postausta.mun mielest on vaan ihanaa lukee mitä kaikkee hauskaa teet Annyn ja Nasun kanssa ,sillä aina välil ku oon lukenu sun postauksen tajuun miten paljon rakastan omaa poniani♥ oon lukenut blogiasi todella kauan ja ymmärrän vaikean päätöksesi, sillä kaikkea noita on todella vaikeaa yhdistää. Posaukset eivät ole niin tärkeitä, vaan se että muistat elää täysillä Annyn ja Nasun kanssa koska ne ovat aivan mahtavia ♥! Onnea päätökseen :)!

    VastaaPoista
  69. Mun mielestä b. Tää blogi on mun lemppari, ja en haluis et lopetat. Muuten sun aikas on menny hukkaan, ja oot tosi hyvä kirjottaan ja sul on hienoja kuvia. Päätös on kuitenkin sun, sanoo kuka mitä tahansa. Tottakai jokainen kaipaa omaa aikaa, varsinkin ponien kanssa. Ei kannata jatkaa, jos ei yhtään kirjoittaminen kiinnosta. Kannattaa miettiä, miksi aloitit bloggaamisen ja mikä siinä kiehtoo? Ehkä se muuttaa ajattelua? Mieti myös, miksi haluat lopettaa? Mikä tässä on vaikeaa? Miksi et halua jatkaa? Täällä on hyviä vinkkejä, ihania Annin kuvia.. Haluatko poistaa ne, kaikki muistot? Voithan tehdä niin, että pidät tauon, mietit asioita ja katsot myöhemmin uudestaan?

    Itellä ainakin autto blogitekstien poistaminen, ja kokonaan alusta alottaminen. Kokonaan uusi nimi/osote, kokonaan uusi näkemys bloggaamisesta, uudet kuvat, uusi ulkoasu. Kaikki muuttu. Ainahan voi aloittaa uudestaan. En halua että poistat blogisi. Vanhoja postauksia on kiva lukea, ja katsoa, miten teksti ja kuvaus on kehittynyt. Mutta toisaalta jos blogi muuttuu pakkopullaksi.. Ei sekään ole kivaa.

    Mieti vielä Venla ! :) Tsemppiä sulle, perhelle ja poneille! <3 oot paras bloggaaja :)

    VastaaPoista
  70. Kiva postaus•
    1.Kuinka korkeita te valkuissa yleensä hyppäätte?
    2.Annylla käytkö valkuissa?
    3.Nasulla ainakin usemmin?
    4. Ja oot hyvä bloggaaja, oot tehny nii paljon tän blogin etee:)
    T. Sara

    VastaaPoista
  71. Jos ei iske niin kannattaa lopettaa tai jättää blogi vähemmälle huomiolle:) nimittäin ei kannata ottaa paineita mistään bloggaamisesta koska se on vapaa aikaa! Ite otin joskus aina paineita et kerkeekö onko kuvia jne. Sit lopetin ja tein lopuks uuden:) oma valinta:) mut tää on kyllä siisti ja kiva:)

    VastaaPoista
  72. jatka! :) vaikka et joka viikko postaiskaan nii on näitä sun postauksia silti kiva lukea! enkä usko että tästä huono tulis vaikka et postaiskaan niin usein :)

    VastaaPoista